На Волині під час концертного туру зібрали майже 80 тисяч для бійців АТО

На Волині під час концертного туру зібрали майже 80 тисяч для бійців АТО
Під час благодійного концертного туру «Все для нашої перемоги» на Волині вдалося зібрати 77168 гривень. За них планують купити теплі речі для бійців, продукти харчування та все інше, необхідне на фронті. Частину вже придбали та відвезли на передову.

Такий концертний тур «Все для нашої перемоги» організували артисти Ківерцівського районного будинку культури ім. М. П. Ковальова за підтримки «Автомайдану України».

Вони виступили з концертами у Ратнівському, Старовижівському, Ковельському, Локачинському, Любомльському, Шацькому, Любешівському, Камінь-Каширському, Іваничівському, Горохівському та Маневицькому районах, а завершальний концерт відбувся у Луцьку 24 грудня. Найбільшу суму зібрали у Ківерцівському районі – 22 тисячі гривень.

«Ми бували у різних містах Волині. Довелося побачити різне. Хтось активно долучався, а хтось не дуже. У Луцьку було не так багато людей, як очікували. Не знаю, можливо, тому, що всі заклопотані підготовкою до Новорічних та Різдвяних свят. Але незважаючи на те, що у нас попереду місяць святкувань, ми не повинні забувати про тих, хто захищає нас. А вони там теж чекають свята і підтримки», - каже автомайданівець Олег Бондарук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.