Новий держбюджет будуть наповнювати за рахунок олігархів, - нардеп

Новий держбюджет будуть наповнювати за рахунок олігархів, - нардеп
Уряд України вперше за більш ніж 20 років запропонував Раді бюджет, який наповнюється за рахунок олігархів.

Про це заявила під час брифінгу у неділю, 28 грудня депутат франції "Народний фронт" Вікторія Сюмар, - повідомляє видання lb.ua.

"Уперше вводиться податок на пасивні доходи, підвищується рента і податок на руду, свердловини, користування копалинами. І це, очевидно, дуже серйозно турбує олігархів і тих людей, які є в "Опозиційному блоці". Очевидно, що вони будуть максимально чинити опір і всіляко називати цей бюджет антинародним", - цитує Сюмар прес-служба "Народного фронту".

Депутат зазначила, що в рамках реформ, запропонованих Кабінетом Міністрів, також пропонується скоротити державний апарат і витрати на його утримання на рівні 20%. "Цього року таке скорочення відбулося на рівні 10%. У підсумку уряд Яценюка скорочує витрати на державний апарат на рівні 30%", - повідомила вона.

"Ми не будемо скорочувати ні лікарів, ні вчителів. (Соціальні видатки, - ред.) залишаться на рівні нинішнього року з тим, щоб їх можна було підняти вже з грудня 2015 року, щоб у 2016 році ми могли підвищити соціальні стандарти", - запевнила Сюмар.

Депутат закликала фракції, які входять до складу парламентської коаліції, підтримати проект бюджету. "Позиція "Народного фронту" в цьому плані така: якщо фракції коаліції не згодні з таким підходом, очевидно, вони насамперед мають пред'явити претензії своїм міністрам, які перебувають у складі коаліційного уряду, і проводити з ними відповідну роботу", - заявила Сюмар і закликала представників парламентської коаліції до єдності.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За рахунок олігархів? Ну-ну. Тому й вводять 15% податок на пенсії. Крім того, не будуть виплачувати пенсії працюючим пенсіонерам. Хотіли відібрати стипендії у студентів. Позбавлять всіх пільг пільговиків. Тільки де тут сортники Яценюка, Гузя і Лапіна бачать якісь дії проти олігархів. Ну не можуть же яценюківсько-порохівські олігархи воювати із собою.
Відповісти
Звідки такий поінформований? Часом не від Путіна? Депутати не всі бюджет читали. А ти так досконало вивчив.
Відповісти
Саакашвілі  піднімав Грузію за рахунок олігархів і злодіїв у законі, (сказав:  віддаєте в країну 50% своїх статків і пішли геть і живіть як хочете, якщо не хочете - посаджу і відберу на користь країни все) а наші виродки тягнуть з  народу і не паряться ... ну як вони будуть садити мільярдера Фірташа, якщо Яценюк і Порошенко такі ж ??? Пошле нас Європа далеко і надовго .... порох помиритися з путькіним і знову у нас буде совок, злодійство і злидні ...

Олигархи никогда не отдадут прибыль (стаття Соскіна)
http://blogs.eizvestia.com/full/161-oligarhi-nikogda-ne-otdadut-pribyl
Відповісти
Брехня!!!!
Цей бюджет(від олігарів) буде наповнюватися за рахунок найбідніших людей - освітян, пенсіонерів, студентів(про пільги вже можна забути)
А олігархі будуть дерибанити цей бюджет, і як завжди ми будемо слухати гарні казочки(криза, війна.... і т.д.)
Відповісти
Ти не нардеп а мудак, а олігархи цінипіднімуть, а народ плати.так?
Відповісти
Слабо віриться у цю казку
Відповісти
А чому продовжується приховування десятків мільярдів в офшорних компаніях?
Чому ОДИН МІЛЬЯРД чотириста двадцять МІЛЬЙОНІВ ДОЛАРІВ лежать на заблокованих рахунках сім'ї та оточення Януковича і не використовуються для потреб збройних сил і Національної гвардії ?! Може, пора докласти зусиль, щоб армію утримували не лише на пожертвування і податки народу, а й на конфісковане у злочинців, які довели Україну до війни і розорення?
Не накладено арешт на більшу частину нерухомості та землі, які належать банді Януковича і її родичам. Це дає можливість злочинцям успішно переоформляти майно на інших підставних осіб.
Ну звичайно, - гроші "сім'ї" хочуть розпиляти "під столом", нишком. Якщо гроші потраплять до бюджету, їх доведеться виводити через держзамовлення, відкати, відсотки від ставки рефінансування ЦБ і т.д. По-перше, клопітно і набагато довше за часом, а по-друге, суми вийдуть в рази, якщо не на порядок менше ...
Відповісти