Революціонери влаштували рейд нічним закладами Луцька. ФОТО. ВІДЕО

Революціонери влаштували рейд нічним закладами Луцька. ФОТО. ВІДЕО
Активісти «Самооборони Волині» та «Автомайдану України» відвідали кілька популярних закладів Луцька, щоб нагадати про те, що 27 та 28 грудня на Волині траур.

Акцію провели в ніч із 27 на 28 грудня.

Нагадаємо, перший заступник голови Волинської ОДА Сергій Кудрявцев видав розпорядження 27 та 28 грудня оголосити днями жалоби за загиблими п’ятьма бійцями роти особливого призначення «Світязь».

На думку активістів, які взяли участь в рейді, це розпорядження передбачає, що у розважальних закладах мають не вмикати гучно музику та не проводити шумних «дискотек». Тому з ініціативи Богдана Климчука вони «навідалися» у досить відомі лучанам місця відпочинку «Опера», «Версаль», «Базилік», «Ліон», «Карабас-Барабас» та «Магніт».

За словами Богдана Климчука, люди відпочивали у всіх закладах, однак, наприклад, у «Карабасі-Барабасі» станом на 23:30 не було «танців» та гучної музики, натомість у «Ліоні» революціонери побачили закритий корпоратив із використанням гучної музики.

У нічному клубі «Опера» виникла словесна перепалка між одним із власників Андрієм Котищуком, Богданом Климчуком, автомайданівцем Олегом Бондаруком та ще одним самооборонівцем Сергієм Рижковим.

Климчук вручив Котищуку копію розпорядження голови Волинської ОДА та поцікавився, чому в «Оперу» заходять люди, якщо заклад закритий.

«Вчора в опівночі я під`їжджав до вашого закладу. Чув гучну музику, бачив, як люди розважалися, як ні в чому не бувало. Я викликав патруль. Він все зафіксував. Сьогодні у вас теж якісь корпоративи, святкування. В такі складні дні для нас розважальні заклади взагалі повинні припинити свою роботу», - заявив Олег Бондарук.

Натомість Андрій Котищук відзначив, що такими акціями Богдан Климчук «просто хоче попіаритись».

«Якби заклад припинив свою роботу, ми не могли б допомагати армії. А ви знаєте, скільки ми пересилаємо грошей кожного дня? Якщо ми припинимо працювати, то цього робити не зможемо.» - зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 50
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я згідна з тим, що має бути людяність і порядність. траур - це траур! є розпорядження? має виконуватися!
повністю на стороні самооборони і автомайдану.
Відповісти
Котищук правий на 100%... З голою сракою на йожика не треба скакати.
Відповісти
Пане Рижков хватить воювати в тилу купіть памперси ы на схыд.....
Відповісти
я думаю на похоронах котищука теж буда дискотека. жадібний до бабла "директор"
Відповісти
Мишутка, Бозя не фраєр, читає що ти тут малюєш
Відповісти
по масті раскінь двіжуху і цинканеш шо Кот не по понятіям їздить даже єслі це був подруб со сторони самооборони
Відповісти
Не з того ти почав, Богдане. всі ці дні в драмтеатрі проводились дитячі розважальні ранки о 10, 13 та о 16. міський голова та відділ культури не спромоглися їх скасувати. от і виходить, що знизу хлопців відспівують, а зверху люди святкують.
Відповісти
Піар - піаром, але Котищук перегинає палку. СкайБар, до прикладу, не працював. Бо траур. Люди загинули, щоб такі як Хорзов і Котищук далі жили у мирі і заробляли, а вони не можуть день не попрацювати. Ганьба!
Відповісти
В колишньо у Червоному сонці (тепер 33-й квартал) теж вчора було гучно...
Відповісти
Хочу дещо уточнити.
28 грудня заклад Опера не працював, і ніяка музика не лунала. Тому навіщо пан Климчук ваштував цей цирк- залишається загадкою??? Напрошується єдиний висновок, що Климчук піариться, як наприклад той самий Ляшко.
Відповісти
а 29-го??? після опівночі??? Вони вміють завжди схитрити...
Відповісти
Ліон давно треба закрити. там бардак!
Відповісти
Так не ходіть... Йоопт.
Відповісти
нормальний заклад , не треба гнати)
Відповісти
Богдане,май віру у те що ти робиш ,а то дійсно схоже на дешевий піар, мудрість це дар у теба його поки не видно. Будь розсудливим.
Відповісти
Поясніть цим псевдореволюційним дибілам, що половина закладів у Луцьку вже закрилася, через кризу не має кліентів. Вони вимушені були звільнити кухарів, барменів, офіціантів, бо нічим їм платити...Новорічні корпоративи-це єдине на чому сьогодні заклади можуть поправити свої справи, щоб не закритися та платити людям зарплату....А потім приходе таке псевдореволюційне чмо, яке не створило жодного робочого місця, а тільки з голим задом на Майдані скакало і тицяє під ніс, якийсь вошивий папірець, підписаний іншим неуком, який не розуміє суті процесів...Ось з-за таких ідіотів ми так хреново й живемо!!!!
Відповісти
А які ж заклади позакривались? Можна список оголосити? Я коли б і куди не зайду, то місць вільних немає.
Відповісти
Хлопці правильно роблять , закон повинен бути один для всіх...
А таких дебілів як ти взагалі показово розстрілювати потрібно.
Відповісти
сто процентов, подмечено правильно
Відповісти
Едине нормальне судження! Через цю війну та кризу ми ще більше заганяємо себе в дупу тим, що намагаємось щось комусь доказати чи показати хто крутіший, в кожного є своє місце в цьому світі, кожен на щось заслуговує, то хай ми всі і будемо на своїх місцях але за єдину країну. Андрій Котищук та Роман Хорзов багато теж чим пожертвували для сходу, не тільки грошима. Також в цей складний період вони підтримують персонал який на них працює, не відмовляють у виплатах зп, не скорочуют кількість робочих місць, все це роблять в надії що ця війна рано чи пізно закінчиться і все налагодиться.

Що ви хочете показати людям? Те що заклад працює? Це не на совісті власників, а на совісті тих людей які туди ходять. Тим більше що завжди коли траур то музика в цьому закладі не грає, а дискотека закрита.
Відповісти
А чому в рест-парк не заїхали? Там би їх взагалі б джек-пот чекав би - гуляла компанія Рошен.
Відповісти
Я в шоці!ніхто ж не забороняє заробляти нічним клубам,але в місті день жалоби.Напевно не тільки вина власників!В першу чергу винуваті відвідувачі!!!!!!!А перед тим як звинувачувати самооборонівців,хай кожен з вас хоч тиждень проведе на місті будь кого з тих,кого брудом поливає
Відповісти
От проблема - генделики й ресторани закриваються. Бухати менше і працювати більше а то робочі місця в барах, зайдіть протягом - дня - купа народу в барах сидить, згрібти і на фронт!
Відповісти
Повна дурня.Котищук правий-за що тоді допомагати,платити податки????людям зарплата потрібна-з чого платити.Вечеряли собі люди пили,то що в шию гнати???справа кожного піти чи не піти!
Відповісти
А хто сказав що котищук і хорзов платять податки? Чорна бухгалтерія завжди була є і буде!
Відповісти
ви праві .. Вже працюємо над цим !!!! Тільки там серйозніші речі творяться чим чорна бухгалтерія !
Відповісти
бари закрилися? ооооо, знаю тільки що відкрилися...
Відповісти
Вважаю,що кожен сам, особисто, зважаючі на свою толерантність та людяність робить вибір- чи відпочивати у нічних закладах, чи ні,особливо у такий складний час. В жодному разі, нав'язувати нічого не можна. І я категорично проти,аби люди втрачали робочі місця.
Відповісти
котищук і хорзов - це ширма, "фунти", реальні власники, на чиє бабло це все зроблено - інші, а ноги ростуть з ОДА.
Відповісти
ось і стартувала піар-кампанія до виборів мера Луцька... за інформацією з дуже достовірних джерел - задача мінімум для Климчука посісти місце Яковлева (другий заступник). а задача максимум - як повезе... ось і піариться малий на "чому Бог послав"...
Відповісти
Шановний, замість того, щоб махати якимись папірцями, краще б увімкнули свій мозок і подумали, що порядку 100 людей (це тільки з опери) в ці дні залишились без заробітньої плати, їм вам не соромно дивитись в очі, з ними не соромно жити в одному місці??? потрібно бути повним йолупом, щоб думати, що дискотеки існуюють заради розваг і наживи власників!
Відповісти
ЖАХ...ЦЕ ПОСТРЕВОЛЮЦІЙНЕ...ЧУДО...ЩЕ ХОДИТЬ КОЛЯДУЄ...СХОВАЙТЕСЯ!!!
Відповісти
З нейтральної точки зору це все схоже на піар пана Богдана, або на якусь проплачену акцію. Стання має назву "Революціонери влаштували рейд нічним закладами Луцька. ФОТО. ВІДЕО",тому питання до пана Богдана:

Чому фото та відеозвіт був опублікований лише з Опери?

Якщо з ваших слів: "рейд був по всіх відомих нічних закладах", то де фото та відео з клубу Версаль, який до вашого відому пускав гостей після 00:00?

До нічних клубів ставлюсь взагалі нейтрально, дуже рідко відвідую дані заклади,але поки моє питання залишиться без відповіді,то ця стаття може взяти собі назву "Запланована акція,або як БОГДАН КЛИМЧУК закривав Оперу"

Відповісти
Отут відповідь на ваше питання:
http://www.volynpost.com/blogs/1420-vijna-den-zhaloby--ni-ne-chuly
Як чув від самооборонівців і автомайданівців опера єдиний заклад, який знехтував зауваження припинити музику в перший ранок трауру коли вони допрацьовували з п'ятниці. Є люди, які можуть це підтвердити і в суді.
Відповісти
В попередньому своєму коментарі я обрав для порівняння нічний клуб "Версаль" (єдиний в місті конкурентноспроможний по величині заклад для тої ж Опери, напевно буде дурницею рівняти Оперу і Техас). Так от, до вашого відому в клубі "Версаль" у п'ятницю був чоловічий стриптиз. Так де правда у ваших словах?? Якщо ви не знаєте що відбувалося у другому по величині закладу в місті, то правдивість інфо по інших закладах викликає великі питання. Залишаюсь при своїй думці "піар компанія Богдана Климчука"!
Відповісти
Ідіть вже воювати революціонери-піарщики, що ви корисного робите для людей? Бігаєте як не по магазинам щоб не дай хто комусь не продав після 22.00 пляшку пива, то по барам. Ви такі порядні і справедливі то розкажіть людям де всі матеріальні цінні речі зі всіх будинків київських олігархів, тих що ваша самооборона охороняла, зникли? Це порядно? Це справедливо?.....
Наведіть в себе порядок або розпустіться.
Відповісти
ще не вистачало щоб відмінили дитячі новорічні ранки! до чого тут діти?! не забирайте у них дитинство, ніхто не знає що чекає на нас завтра.
Відповісти
заказна статя, продажні редактори і журналюги. В цей важкий для нас час вам гоші потрібні як ніколи...
Бідоття поліське голодне!
Відповісти
Чому приперлися ті самооборонівці і автомайданівці?Є наша міліція яка нас береже.Ось хая вони і вирішують всі проблеми.А ця шантропа самооборона на схід...
Відповісти
Знаєте, у мене теж син на сході, але погоджуюсь з тим, що якось виживати і підприємцям потрібно, а совість мають мати ті, хто веселитися в час трауру йдуть. Соромно маме за таких.
Відповісти
Революціонери, де ваша революція?)
Відповісти
Котищук з Хорзовим хоть допомагають армії, а ці довбні тіпа Гузь і остальні язиками плещуть козли, вже давно на АТО потрібно відправити!
Відповісти
подивіться самооборона як люди налаштовані проти вас, що скоро сформують громадську організацію - антисамооборона
Відповісти
Я працюю в одному із розважальних закладів Луцька. Теж знав про траур ,але керівництво дало вказівку грати ,бо
заклад був забитий компаніями( понад 100 чоловік святкували корпоратив).Замовлення було зроблене два місяці тому,продукти закуплені ,навіть приготовлені деякі страви ,що трохи оправдовувало ситуацію.Але мені сказали ,що може люди відмовляться самі танцювати ,тоді грати не буду.Але ніхто незважав на траур ,навіть були такі ,що пригрожували ,вказували на домовленості раніше.А ви кажете,у насуспільство хворе і жорстоке.Мені не покоритись,відмовитись грати -означає втратити роботу.А в мене сім"я ,діти.
Відповісти
Думаю,заказуха. А для самообороны просто пиар!
Відповісти
Вже в Самооборону йдуть "самі відсталі верстви населення". Враження - хочуть бабла заробити, от і ведуть себе як бидло з 90-х років; або хочуть пропіаритися -теж ведуть себе як бандюки. Хто із власників не хоче, щоб про їх писали журналісти - платять цим самооборонівцям, а ті й раді. То чи можна побороти корупцію з такими самооборонівцями?
Відповісти
За два дні вже не збідніли б. Могли і не працювати. Все їм мало, що за люди! Невже ви не розумієте що всіх грошей не заробиш і всі ми під Богом ходимо. Більше в ті заклади де Котищук той і Хорзов власники не піду.
Відповісти
буде покарання Котищуку .. Навіть не сумнівайтесь .. Але не перед судом а перед народом ... А потім ще взуття за правильність роботи його закладу .. Але справа в тому що він там тільки "пєшка"
Відповісти
Останні новини
Революціонери влаштували рейд нічним закладами Луцька. ФОТО. ВІДЕО
28 грудень, 2014, 15:46