У Луцьку підсумували результати Спартакіади-2014

У Луцьку підсумували результати Спартакіади-2014
27-28 грудня комітет з фізичної культури та спорту Луцької міської ради спільно з федерацією футболу міста Луцька завершили комплексний захід, який тривав протягом року – Спартакіаду міста 2014 серед команд підприємств, установ, організацій.

У спортивному залі НВК № 24 боротьбу за нагороди вели команди І-ої групи - Луцького хлібозаводу «Теремно Хліб», ТЗОВ «Торговий дім АВАНТА», «Освіта», ДКП «Луцьктепло», - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

На урочистому відкритті змагань учасники хвилиною мовчання вшанували пам'ять п’ятьох загиблих бійців батальйону «Світязь», а також тих, які полягли на полі бою, захищаючи кордони та цілісність нашої держави.

В іграх за коловою системою за найбільшою сумою набраних очок у всіх зустрічах визначався переможець.

Показавши впевнену, комбінаційну гру і вигравши всі свої поєдинки, перемогу в турнірі святкувала команда ДКП «Луцьктепло» (тренер-представник Ярослав Русин).

Здобувши дві перемоги і програвши лише переможцю, друга сходинка у луцьких освітян (керівник команди Іван Дишко). Третє місце дісталося команді ТЗОВ «Торговий дім АВАНТА» (представник Іван Мартинюк).

По закінченні змагань, голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради Юрій Волинець подякував командам за участь у змаганнях, привітав з прийдешніми новорічно-різдвяними святами і нагородив переможців, призерів дипломами та футбольними м’ячами від організаторів змагань.

Також нагороду було вручено гравцю команди переможців ДКП «Луцьктепло» Олександру Сосенюку, який став «кращим бомбардиром» змагань.

Призом «за волю до перемоги» нагороджено команду Луцького хлібозаводу «Теремно Хліб» (представник Олександр Шипер).

Отож Спартакіада міста 2014 року фінішувала. Підведення підсумків цьогорічного комплексного заходу відбудеться у новому 2015 році. А вже у лютому стартуватимуть змагання Спартакіади міста 2015.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.