У Луцьку влаштували свято дітям бійців та переселенців. ФОТО

У Луцьку влаштували свято дітям бійців та переселенців. ФОТО
У Палаці учнівської молоді для дітей військовослужбовців, які перебувають в зоні АТО, та дітей, родини яких переселилися зі Сходу і АР Крим, організували новорічне свято за ініціативи підприємства “Метал-Альянс” та за підтримки Луцької міської ради.

Для дітей були проведені майстер-класи з малювання на склі, виготовлення виробів з паперу тощо, - повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

З новорічно-різдвяними святами присутніх привітали перший заступник міського голови Святослав Кравчук. “Сьогодні хороший день. Міський голова разом з головою облдержадміністрації зустрічають військовослужбовців 1-го батальйону територіальної оборони, які повернулися на ротацію. Нині вони перебувають у Володимир-Волинському. Ці чоловіки, які тривалий час були у зоні АТО, зможуть разом з рідними зустріти Новий рік та Різдво. Це, напевно, буде найбільший подарунок для їхніх рідних”, - зауважив він.

Святослав Кравчук наголосив, що сьогоднішнє новорічне свято для дітей відбувається завдяки небайдужим людям. Він нагадав, що зусиллями Луцької міської ради уже 300 дітей із родин учасників АТО отримали новорічні подарунки.

“Небесні сили подарували дітям можливість відчути зиму, адже нарешті випав сніг. Новорічні свята з нетерпінням чекають усі. Це свята, які вселяють в кожну людину, незалежно від віку, - віру і надію, що рік, який приходить, буде кращим, ніж той, який минає”, - сказав він.

Святослав Кравчук побажав присутнім від себе особисто та міського голови, миру, міцного здоров'я та благополуччя.

Звернувся до присутніх і директор ПП “Метал-Альянс” Валерій Міщук, який зазначив, що їхня компанія прийняла рішення відмовитися від проведення новорічного корпоративу, а на ці кошти організувати свято для дітей, чиї батьки перебувають у зоні АТО, та дітей, які були змушені покинути домівки на Донбасі. “Ми за участі керівництва Палацу учнівської молоді, підтримки Луцької міської ради, зробити таке дійство. Вітаю всіх з новорічно-різдвяними святами та бажаю нам миру, спокою та злагоди”, - зазначив він.

Потому присутні переглянули новорічну виставу “Новорічні пригоди Маші та Віті”.

Усі діти, які були запрошені на новорічне свято, отримали від організаторів солодкі подарунки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку влаштували свято дітям бійців та переселенців. ФОТО
29 грудень, 2014, 15:16