Волинські посадовці «скинулись» на 60 тисяч, щоб допомогти бійцям АТО

Волинські посадовці «скинулись» на 60 тисяч, щоб допомогти бійцям АТО
Перерахувавши свій одноденний заробіток, представники органів влади області та районів вже зібрали 60 тисяч гривень. При цьому свій заробіток перерахували, тому сума буде ще більша.

Про це повідомив під час оперативної наради у понеділок, 29 грудня, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик.

Гроші перераховують пораненому бійцю Арсену Боярчуку та родині загиблого бійця АТО Ігоря Сливки.

Нагадаємо, десятки лучан 14 грудня прощалися із загиблим на Сході України бійцем батальйону «Азов» Ігорем Сливкою.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: допомога
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які посадовці. Гунчик розіслав розпорядження по бюджетних установах області про перерахування одноденного заробітку на користь АТО. Так що перерахували, як завжди, прості українці. Добровільно - примусово. А ті себе за рахунок інших піарать. Де совість,,,,
Відповісти
А чому ми, прості українці перерахували??? ВЖЕ ВКОТРЕ ПЕРЕРАХУВАЛИ? Чоми самі це дозволяємо робити за нас Гунчику і подібним? До того часу поки ми на всі такі розпорядження будемо погоджуватись, до того часу отак нами будуть маніпулювати. Справа не в одноденному заробітку, справа в тому, що кожен повинен відповідати своїй займаній посаді. І якщо Президент України не може зупинити те, що на даний момент відбувається у країні, означає, що він, напевне, не відповідає займаній посаді. А якщо найвищий керівник робить так, то і на нищих рівнях керівництва толку не буде. Тому такі розпорядження не закінчаться ніколи при такій ситуації, на жаль...
Відповісти
А хто може здати як не простий службовець? Добровільно це коли людина сама допомагає кому хоче.При теперішніх технологіях кожна людина взмозі сама зробити пожертву навіть не покидаючи робочого місця.Нехай на Волиньпості відсканують квитанцію про перерахування допомоги, тоді повірю що це допомога а не пожертва комусь на чергове авто.
Відповісти
зато какая свобода. вот кляти москали. за что боролись на то и напоролись. хватит дурью маятся и скакать. отматайте время назад и подумайте.
Відповісти