Бійцям «Правого сектору» Волині благодійники подарували позашляховика. ФОТО

Бійцям «Правого сектору» Волині благодійники подарували позашляховика. ФОТО
У Луцьку представники Благодійного фонду «Волинь 2014» вручили ключі від автомобіля бійцям третього запасного батальйону Волині Добровольчого українського корпусу.

Ключі від позашляховика бійці отримали 29 грудня.

Раніше благодійники закупили бійцям ДУКу теплу військову форму, а також необхідне військове спорядження. Утім, на передовій не вистачає транспортних засобів, щоб українські військові могли безпечно і оперативно переміщуватись у зоні АТО.

Командир третього запасного батальйону Волині добровольчого українського корпусу Віталій Ковальчук розповів, що не так давно він звернувся до благодійників із проханням допомогти у купівлі автомобіля, який поїде на фронт.

«Благодійний фонд «Волинь 2014» відгукнувся на наше прохання чи не єдиний. Ми просили, щоб автомобіль був у відмінному технічному стані і мав мінімальний пробіг, адже займатися ремонтом автівок у зоні бойових дій ми не маємо змоги», - зазначив Ковальчук.

За словами командира третього запасного батальйону, автівка, яку передали бійцям ДУКу, не є новою, а тому вона вимагала часткового ремонту. За власний кошт бійці докупили деталь до двигуна і замінили гуму на колесах.

«Окрема подяка депутату Луцької міської ради Євгену Ткачуку, який безкоштовно продіагностував цей автомобіль на власній станції технічного обслуговування і за власний кошт замінив деякі деталі у ньому. Автомобіль у чудовому технічному стані і вже завтра поїде на передову», - мовив Ковальчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хлопці голі-босі на передовій а цим позашляховики нові давай... певно пашка чи то дружинович тепер по лісах кататись буде та самооборону ганяти..... ШАНОВНІ БЛАГОДІЙНИКИ ЗРОБІТЬ АКЦЕНТ В ДОПОМОЗІ НА РЕГУЛЯРНІ БОЙОВІ ЧАСНИНИ ЇМ ЦЕ СПРАВДІ НЕОБХІДНО....
Відповісти
Для такого незнайка роз'ясню.
Бійці 3 батальйону пс зараз воюють. не з "Пашкою" Данильчуком в азові. А в Пісках разом із зсу. як батальйон добровольців із пс. У них інше керівництво, та інша війна. Багато з них так звані "Кіборги". та авто там довго не служить так як повісишви футболку сушитись на дворі зранку дістаєш решито. Так подумай скільки там авто прослужить.
Відповісти
так тимбільше на...що їм таке дороге авто яке хоть завтра може згоріти???? там майже на авто не розїжають..... всі в землі закопані а хлопці з 14 он і зараз голі на передовій а тут АВТО.....
Відповісти
воювати з українським народом! Ідіть і воюйте в поліських болотах...
Відповісти
Остап правий на 100% НА РЕГУЛЯРНІ БОЙОВІ ЧАСНИНИ потрібно виділяти волантерську допомогу. Солдати у воді в землянках живуть, миші у ночі по ним бігають, а ті на тачках катаються! І не треба за футболкі розказувати!!! Все і так ясно...
Відповісти
Чогось тільки хлопці в камуфляжі на таких "ліваках" їздять по Ковелю і по Луцьку, збирають дань з незаконних перевезень піску чи то копачів бурштину, а в зоні АТО тільки фотографуються і бігом назад
Відповісти
Останні новини
Бійцям «Правого сектору» Волині благодійники подарували позашляховика. ФОТО
29 грудень, 2014, 15:51