Микола Романюк зустрівся з екс-мерами. ФОТО

Микола Романюк зустрівся з екс-мерами. ФОТО
Традиційно напередодні новорічно-різдвяних свят міський голова Микола Романюк зустрічається з колишніми міським головами.

Ось і цього року на запрошення міського голови Миколи Романюка у міську раду завітали люди, які багато років свого життя присвятили служінню рідному місту, його розвитку і добробуту територіальної громади, - про це повідомила прес-служба Луцької міської ради.

Це — Антон Кривицький, Анатолій Поха, Костянтин Литвиненко, Петро Афанасьєв та Микола Бездушний.

Зустріч відбувалася у форматі дружньої розмови. На заході також були присутні перший заступник міського голови Святослав Кравчук, заступники міського голови Лариса Соколовська, Тарас Яковлев, а також заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич.

Міський голова Микола Романюк поінформував колег про діяльність міської ради, досягнення у галузях господарства та реалізацію планів з розбудови міста, нинішні проблеми у різних сферах життєдіяльності. Не оминув він увагою й останні події в країні та ситуацію, що склалася у місті, у зв’язку з цим. Міський голова також розповів про дієву допомогу військовослужбовцям, які знаходяться у зоні проведення антитерористичної операції.

Микола Романюк подякував ветеранам, які щиро вболівають за рідне місто, за підтримку й мудрі поради, активну життєву позицію. Він привітав усіх з прийдешніми святами, побажав мирного неба, міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, достатку та злагоди.

У ході дружньої розмови ветерани висловили багато добрих побажань та пропозицій, засвідчили свою готовність у разі потреби допомогти на благо розвитку нашого міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а де шиба? яка судьба шиби?
Відповісти
Знаю місто і його керівників з 1971 року. Три яскравих постаті в історії міста на посадах голови: Фурів Іван (на жаль, покійний), Петро Афанасьєв і Антон Кривицький. З новим Роком усіх живих! З новим щастям!Довгих років життя, здоровя, щастя, щастя, щастя...
Відповісти
Підтримую. Фурів - вимогливість і господарник, Афанасьєв - культура, вимогливість, господарник і стратег, Кривицький - господарник.
Відповісти
Антоха маладца, що міг - подеребанив, тепер шісткою в Алфьорова
Відповісти
Соколовська в спідниці? Завжди в чоловічих штаняках. А Шиби немає. Він сам по собі. Хуторянин радехівський.
Відповісти
Антоха себе готував до пенсії. Алфьорову віддав готель "Україна" за копійки, викинувши звідти на вулицю людей. Вони чимось схожі: скупі до втрати пульсу, зажерливі, здирники, ні за що людей не мають. Два яйця бичачі.
Відповісти