Лучанка придбала хліб із хробаком. ФОТО

Лучанка придбала хліб із  хробаком. ФОТО
В Луцьку у буханці хліба знайшли запеченого хробака.

Знахідку виявила лучанка Катерина Григола у буханці білого хліба підприємства «Теремно хліб».

За словами жінки, хліб вона придбала 29 грудня на вулиці Дубнівській. Коли вона з чоловіком прийшла додому, то тоді і виявили у хлібі запеченого хробака.

Жінка зауважила, що до «Теремно хліб» вона не зверталася і на неприємний «подарунок» не скаржилася.

Представниця хлібопекарні «Теремно хліб» Марія Подкаменна визнала, що хліб був виготовлений на їхньому підприємстві. Вона каже, що хробак міг потрапити у хліб під час чистки виробничого обладнання.

«Нам дійсно відомо про цей прикрий випадок, ми приносимо свої вибачення Катерині Григолі. Ми завжди ретельно чистимо наше обладнання, очевидно спрацював людський фактор, через який не відслідкували потрапляння хробака у виробництво. Ми вже сконтактувались із покупцем і вибачились перед нею. Ми вдячні, що Катерина нам повідомила про цей випадок, адже після цього ми будемо ще більше контролювати наше виробництво, щоб більше таких інцидентів не ставалося», - мовила представник «Теремно хліба».

Для підтвердження своїх слів Марія Подкаменна запрошує усіх бажаючих на наше підприємство, щоб вони прийшли і переконалися,що це прикра випадковість.

«Всі наші виробничі процеси дуже ретельно контролюються, ми намагаємося дотримуватися всіх санітарно-гігієнічних норм. В будь кого, в кого виникне бажання прийти до нас на екскурсію чи ознайомитися з виробництвом, ми завжди відкриті. Ми на вас чекаємо», - зазначила Марія Подкаменна.

Катерина Григола заявила, що не має жодних претензій до підприємства «Теремно хліб» і вважає, що це була прикра випадковість.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шкода хробака. RIP
Відповісти
Нормально. А є з ніжками щура, "родзинками" мишей. Але це у "Внєшкомхлєбе" в засекреченого кічкарівського хлібопекаря Альфьорова.
Відповісти
А факти є: зараз багато провокаторів, не кажу саме за цей випадок, але в часи кризи зявляється багато "чудотворного хліба" за словами "неймовірних свідків". Я теж можу сказати що їв булки з снігірєй - ти в це повіриш? ;) є такі що вірять...
Відповісти
Така собі сосиска в тісті
Відповісти
хот-дог по волинськи)
Відповісти
пощастило. зразу з м’ясом. т-скать біляш
Відповісти
повезло що не всередині,так би зїла ще))))
Відповісти
лізуть лише в натур продукт, так шо йдіть тьотя і дякуйте що вам хліб з натуральних продуктів зробили
Відповісти
Не той "хробак", що ми їмо, а той що нас їсть...Після випікання все стерильно. Люди все життя м'ясо і молоко незрозумілої якості на асфальті купують , в пляшках зі смітника - і нічого, живуть...Корівка в гній вляглася вим'ям, цілу нічку поспала...бабуся зранку видоїла корівку і молочко з черв'ячками-гноячками в нас в каструлі...Куди там цьому хробачку!
Відповісти