Розповіли, як на Волині міліція бореться із феєрверками

Розповіли, як на Волині міліція бореться із феєрверками
У Волинській області проводять профілактичні бесіди із легальними продавцями піротехніки та карають тих, хто продає їх незаконно. Все це роблять на виконання рішення місцевих рад про заборону використання феєрверків у зв’язку із війною на Сході.

Про це розповів під час прес-конференції начальник управління Міністерства внутрішніх справ Петро Шпига під час брифінгу у вівторок, 30 грудня.

За його словами, на Волині вже були випадки, коли замість піротехніки використовували вибухівку.

Щоб проконтролювати виконання рішень місцевих рад на Волині та в Луцьку зокрема, будуть підсилювати патрулі міліції під час свят, а також за потреби викликати слідчо-оперативні групи. Однак патрулювати в дворах не будуть, оскільки для цього просто немає необхідної кількості людей, - пояснює Шпига.

Заступник начальника УМВС, начальник міліції громадської безпеки Анатолій Шумик розповів, що на Волині є 24 ліцензіати піротехнічних засобів, тобто суб’єкти, які їх можуть офіційно продавати. Із ними регулярно проводять профілактичні бесіди, - каже він. Також вже склали 4 адмінпротоколи на осіб, що незаконно продавали піротехніку.

Нагадаємо, Луцька міська рада заборонила використання феєрверків у місті ще 27 серпня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Використовувати не можна а продавати можна. Зайдіть в будь-який супермаркет. Все законно. Парадокс. Таке враження, що всім стало погано з головами. І саме важливе - профілактичні бесіди. Краще б мізки провітрювали б.
Відповісти