Волинян закликають і надалі економити електроенергію

Волинян закликають і надалі економити електроенергію
Власників підприємств та населення Волині просять й надалі зменшувати споживання електроенергії, аби не допустити розбалансування роботи енергосистеми України.

Про це інформує прес-служба Волинської облдержадміністрації.

Як повідомив генеральний директор ПАТ «Волиньобленерго» Олександр Білець, ліміт споживання електроенергії для області залишився незмінним – 292 мегават. Слід зазначити й те, що з початку місяця вдалося знизити навантаження майже на 16 мільйонів мегават-годин. Водночас підприємством було сплачено й різницю в тарифах на загальну суму понад 39 мільйонів гривень. Проте залишається низка не вирішених проблем, зокрема несплата платежів за спожиті енергоносії.

Так, комунальне підприємство «Луцьктепло» боргує 3 мільйони гривень за надані пільги та субсидії, а Ковельський водоканал не сплатив близько 96 тисяч гривень.

Відтак, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик звернувся до керівників профільних структур житлово-комунальної сфери та соціального захисту з проханням проаналізувати проведену з початку опалювального сезону роботу, аби уникнути проблемних питань у подальшому.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.