Голлівудський режисер взяв інтерв’ю у Януковича для документалки. ФОТО

Голлівудський режисер взяв інтерв’ю у Януковича для документалки. ФОТО
Американський режисер Олівер Стоун ("Дорз", "Уолл-Стрит", "Природжені вбивці", "Команданте") опублікував на своїй сторінці у Facebook фотографію себе із Віктором Януковичем у засніженому лісі та в будинку біля каміну.

Стоун прокоментував свої фотографії з колишнім президентом України, - повідомляє "ТВі".

"Я брав інтерв’ю у Віктора Януковича в Москві упродовж 4 годин для нового документального англомовного фільму, продюсерами якого виступають українці. Він був легітимним президентом, аж поки 22 лютого 2014 року раптово не перестав ним бути. Деталі можна буде дізнатись у документалці, але й так зрозуміло, що так звані "снайпери", які вбили 14 міліціонерів, поранили 85 та вбили 45 мирних протестувальників, були з числа агітаторів від третьої сторони. Багато свідків, у тому числі Янукович і поліцейські, вважають що ці іноземні елементи були введені Заходом – із відбитками пальців ЦРУ", – пише Стоун.

Далі чоловік порівнює події під час Євромайдану в Україні з подіями у Венесуелі у 2002 році, коли президента Уго Чавеса намагалися скинути. Він зауважив, що Захід говорить про "Росію у Криму", але не говорить про "США в Україні".

"Правда не транслюється на Заході. Це сюрреалістичне перекручення історії, що відбувається вкотре, як це було під час Буша про кампанію в Іраці", – зазначив режисер.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Голлівудський режисер взяв інтерв’ю у Януковича для документалки. ФОТО
31 грудень, 2014, 11:51