Лапін каже, що «пішов по Луцьку» через гроші

Лапін каже, що «пішов по Луцьку» через гроші
Народний депутата Ігор Лапін каже, що балотувався саме по округу №22 (Луцьк), бо тут є готова структура «Самооборони Волині», яка його організаційно підтримала на волонтерських засадах.

Про це Лапін розповів у інтерв’ю «Громадському. Волинь», яке оприлюднили 31 грудня.

За його словами, найняти великий виборчий штаб він просто не міг через брак коштів.

«Вибори – як шахова партія, головне – правильні розрахунки. У мене було кілька варіантів, по якому округу йти. Але враховуючи, що кампанія була дуже короткою, а потужного ресурсу, яким можна було покрити поїздки по селах, утримання штабів в районах, проживання агітаторів, я не мав, найрозумнішим варіантом лишався Луцьк. Тут все компактно і тут була «Самооборона», яка підтримала мене і забезпечила колосальним людським ресурсом. Якби за все це довелося платити, мені навіть важко уявити суму, в яку б це обійшлося», - каже нардеп.

Також Ігор Лапін зізнався, що білборди, які використовували під час кампанії, йому самому не подобалися, однак працівники штабу сказали: ««Довіряєш – мовчи», і кожен робив свою роботу».

Зокрема йдеться про лідерів штабу Андрія Хведчака та Юрія Моклицю – активістів «Самооборони Волині».

Також Лапін розповів про бізнес, яким займався 13 років, однак в часи Януковича змушений був закрити.

«Фірма із виготовлення дерев’яних конструкцій, досить потужна у свій час. Вона б і досі працювала, але за часів Януковича «нагинали», де тільки могли. Безпосередньо не чіпали якимось перевірками, просто не продавали сировину. Коли я приїжджав за деревом, поставники казали: «Дякуємо, що ти наперед все оплатив, але сировини немає, бо, розумієш, приїхали донецькі і загрузили два вагони, а там якраз були твої піввагона». І відбувався зрив строків контракту. За якийсь час я просто повісив замок на підприємство», - зазначив Лапін.

Нагадаємо, Ігор Лапін переміг із відривом у 28 голосів на парламентських виборах 26 жовтня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Локшина від Лапіна! Продовжуйте, орденоносець ви наш...
Відповісти
...здун
Відповісти
Ось тут Лапін каже правду. Бо якщо рівняти, скільки бабла вбебехано за Констанкевич, і скільки за Лапіна, то це співвідношення буде виглядати як мінімум 20:1. І якби на пані було витрачено стільки, скільки на Лапіна, то вона б мала 7% голосів.
Відповісти