Волинські рятувальники перейдуть на режим підвищеної готовності під час новорічних свят

Волинські рятувальники перейдуть на режим підвищеної готовності під час новорічних свят
На період новорічних свят працівники управління Державної служби із надзвичайнихх ситуацій у Волинській області планують перейти на режим підвищеної готовності та планують боротися із можливими «примхами» погоди.

Про це розповів ВолиньPost`у начальник сектора зв'язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю управління Володимир Нестеров.

За його словами, управління ДСНС у цей період буде готове виділяти достатню кількість працівників, щоб боротися із можливими пожежами або природніми катаклізмами, наприклад, заметами.

Володимир Нестеров повідомляє, що рятувальники напередодні свят також провели перевірку техніки, яка може працювати на дорогах Волині та витягати автомобілі із заметів, розчищати шляхи тощо.

Також, якщо будуть відповідні рішення органів місцевої влади, на Волині можуть розгорнути стаціонарні та мобільні пункти обігріву.

Нагадаємо, за словами голови Волинської ОДА Володимира Гунчика, із Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства прийшла факсограма про те, що на Новий рік волинянам слід чекати холодну погоду та опади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ДСНС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські рятувальники перейдуть на режим підвищеної готовності під час новорічних свят
31 грудень, 2014, 16:52