На Волині - чотири аварії: постраждала трирічна дитина

На Волині - чотири аварії: постраждала трирічна дитина
У перший день нового року у Волинській області трапилися чотири дорожньо-транспортні пригоди.

У місті Нововолинську 26-річний місцевий житель, сівши за кермо "Renault Kangoo" в стані алкогольного сп'яніння зіткнувся з деревом, - повідомляє прес-служба УМВС України у Волинській області.

Внаслідок автопригоди водій та пасажирка автівки отримали тілесні ушкодження, після огляду лікаря не госпіталізовувалися.

У селищі Шацьк 23-річний житель села Залісся, керуючи автомобілем "Volkswagen", з’їхав із дороги та врізався у паркан. Внаслідок пригоди пасажирка, 20-річна жителька Республіки Білорусь, отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована у лікарню.

Ще одна ДТП трапилася на вулиці села Бузаки Камінь-Каширського району. 34-річний місцевий житель, керуючи автомобілем "Mazda", скоїв зіткнення з автомобілем "ВАЗ-2107" під керуванням 27-річного жителя міста Камінь-Каширський. Внаслідок пригоди водій «ВАЗу» та трирічна пасажирка з тілесними ушкодженнями госпіталізовані у лікарню.

У селі Любохини Старовижівського району 27-річний водій, керуючи автомобілем "ВАЗ 2105", зіткнувся з придорожнім деревом. У результаті ДТП водій госпіталізований у реанімаційне відділення місцевої районної лікарні.

За усіма фактами ДТП відкрили кримінальні провадження, передбачені ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Ведеться розслідування.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аварія, ДТП
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині - чотири аварії: постраждала трирічна дитина
02 січень, 2015, 12:57