Активісти змусили російського актора вибачатися за антиукраїнські висловлювання. ФОТО

Активісти змусили російського актора вибачатися за антиукраїнські висловлювання. ФОТО
Одеські активісти з організації "Рада Громадської безпеки" зустріли у рідному місті скандального актора Олексія Паніна, який ще у серпні записав відео з погрозами на адресу президента України Петра Порошенка.

Актор, який палко підтримував анексію Криму та погрожував анексувати Одесу, ніби нічого не сталося, сидів в ресторані "Риба", - повідомляє ТСН.ua.

Активісти змусили Паніна вибачитись за антиукраїнські заяви та передали правоохоронцям.

Після вибачень активісти сфотографувались з актором "для трофею" і пообіцяли розмістити у Мережі відео з вибаченнями російського "митця". Як заявив лідер громадської організації Марк Гордієнко, зірка з Росії справив на одеситів жалюгідне враження.

"Мені особисто байдуже сексуальне чи професійне життя Паніна... Мені небайдужі його публічні слова проти моєї Країни і Одеси, і Президента ... За це доведеться відповідати. Паніна віддали міліції та СБУ, і він був безмірно від цього щасливий, а взагалі він глибоко нещасна людина... Щирий дегенерат...", - написав Гордієнко у своєму Facebook.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, хлопята! І в Одесі є наші люди. А панін тут нагадує штопаного презерватива багаторазового використання. Ще в Одесі є пісатєль нєпогодін - виродок з бобруйських боліт, який постійно ллє бруд на Україну в "Свободной пресе" і лає про те, що Одеса - "город русских". Аби ще йому ці хлопята дали по мізках.
Відповісти
"атавісти"?
Відповісти
Да класно, напевно багато хто жалкує і каже ось би йому ще й пику набили )) І кому від цього стало краще??? Брєд попихають брєдом! Краще бездомного нагодували б! То більше толку було б!
Відповісти
Останні новини
Активісти змусили російського актора вибачатися за антиукраїнські висловлювання. ФОТО
03 січень, 2015, 11:09