У Луцьку шукали талановитих вокалістів

У Луцьку шукали талановитих вокалістів
Перший обласний конкурс вокалістів імені Віталія Бобицького (на фото) – відомого митця, хормейстера та співака – відбувся у Палаці культури міста Луцька.

На сцені луцького палацу культури 33 учасники змагалися у трьох номінаціях: естрадний, народний і академічний спів – пише Волинська ОДТРК.

Переможцями у номінації «естрадний спів» стали Сергій Пісковець з Ківерців та учениця луцької дитячої музичної школи №1 Карина Мельник. Її викладачки Емілія Михайловська та Ірина Котлицька були кращими у цій номінації у третій віковій групі.

З народною піснею перемогли солістка луцького районного будинку культури Руслана Моклиця і провідний методист обласного навчально-методичного центру культури Людмила Онанчук.

Гран-прі першого обласного конкурсу вокалістів імені Віталія Бобицького виборов студент інституту мистецтв ВНУ ім. Лесі Українки Юрій Литвинюк.

Довідка

Віталій Бобицький з 2002 року очолював навчально-методичний центр культури Волині.

Він неодноразово виступав зі сцени столичного палацу «Україна» та створював народні аматорські колективи. Виховав не одне покоління обдарованих виконавців. У багатьох країнах світу, як сам любив казати, обіймав глядачів піснею.

Помер митець 10 березня 2011 року.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вокал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Талановитий митець, співак, адміністратор, Людина безмежної душі, на жаль рано пішов від людей у світ інший. Влада так і не спромоглась оцінити його нагородами, званнями, бо насамперед потрібно було задовільнити себе. Але у пам'яті шанувальників його мистецтва і всіх хто його знав - Віталій лишиться Народним артистом України. Вічна пам'ять йому.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку шукали талановитих вокалістів
28 травень, 2012, 15:47