Президент заявив про потребу рішучих дій українських військових

Президент заявив про потребу рішучих дій українських військових
Активізація терористів та їх спроби провокувати Збройні сили України потребують рішучих дій з української сторони у відповідь.

Про це заявив президент Петро Порошенко під час робочої наради з керівниками силових відомств за участі секретаря РНБО України, - пише Українська правда.

Президент наголосив на необхідності посилення заходів з протидії терористичним загрозам.

"Активізація терористів та їх спроби провокувати Збройні сили України потребують наших рішучих дій", - зазначив Порошенко.

Разом з тим Президент доручив СБУ посилити контроль на пропускних пунктах щодо недопущення контрабанди та Антитерористичному центру - забезпечити проходження через пропускні пункти лише оформлених вантажів зареєстрованих підприємств.

Під час наради увагу приділяли аналізу ситуації в зоні проведення АТО та стану виконання Мінських домовленостей, - зазначили у прес-службі Президента.

Також піднімали питання щодо дотримання режиму припинення вогню, рівня матеріально-технічного забезпечення військ та стану виконання рішень РНБО щодо пропускного режиму на лінії розмежування та заходів з протидії фінансуванню тероризму.

Як відомо, напередодні секретар РНБО Олександр Турчинов за підсумками наради з керівниками військового блоку у місті Курахове Донецької області заявив, що пересування через лінію зіткнення у зоні АТО буде значно обмежено: буде створено 7 транспортних коридорів, всі інші шляхи - перекрито.

В МЗС України заявили, що розглядають дії незаконних збройних формувань на Донбасі як свідоме порушення Мінських домовленостей та намагання поставити під загрозу зусилля, які докладаються Україною та її міжнародними партнерами для виконання Мирного плану президента України.

За даними штабу АТО, упродовж останніх днів бойовики продовжують обстріли української сторони зі стрілецької зброї та гранатометів, використовують реактивну артилерію.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Президент заявив про потребу рішучих дій українських військових
04 січень, 2015, 11:05