У Донецьку та Попасній відновили обстріли, 14 мешканців поранено

У Донецьку та Попасній відновили обстріли, 14 мешканців поранено
Сьогодні, 4 січня, в Донецьку та Попасній на Луганщині "гаряче" - там бойовики відновили обстріли. ЗМІ повідомляють, що в Донецьку вже щонайменше 14 поранених місцевих жителів.

Про це повідомляє "ТСН".

Бої в Донецьку поновилися в районі аеропорту та в Петровському районі, - уточняє 62.ua.

Обстріл аеропорту ведеться з гаубиць і "Гвоздик", встановлених у районі залізничного вокзалу. Пролунав один залп із "Урагану" чи "Смерчу" зі сторони Щегловського кладовища.

У районі вентиляційної шахти імені Засядька видно дим. Місцеві жителі пишуть, що в центрі міста також чути голосні постріли. За не підтвердженими даними, повідомляється про попадання снарядів у Петровському районі в будинки на вулицях Луговського і Ласточкіна, в лісгосп.

З'явилася інформація про поранення 14 мирних жителів. Терміново викликали на роботу медперсонал міськлікарні №14, що розташована в Петровському районі. Крім того, за повідомленнями бойовиків, у результаті обстрілу пошкоджено п'ять електропідстанцій і газопровід, який співробітники ПАТ "Донецькміськгаз" оперативно відремонтували.

Тим часом постріли лунають і в Попасній на Луганщині. За словами військовослужбовців 17-ї танкової бригади, які боронять цей населений пункт, бойовики почали застосовувати керовані протитанкові снаряди. Найманці намагаються впритул підійти до позицій сил АТО. Втім, усі спроби спровокувати українських бійців – марні, а атаки вояки відбивають. Про це передає "5 канал".

Свою думку про українську владу змінили місцеві мешканці Попасної. Тепер вони допомагають військовим усім необхідним. Кажуть, не хочуть повернення терористів до міста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Донецьку та Попасній відновили обстріли, 14 мешканців поранено
04 січень, 2015, 18:59