На «крісло» Гузя претендує його помічник

На «крісло» Гузя претендує його помічник
Кандидатом на виборах до Волинської обласної ради по округу №27 на Старовижівщині став помічник нардепа Ігоря Гузя Андрій Бокоч.

Про це повідомив у коментарі ВолиньPost Ігор Гузь.

За його словами, 4 січня відбулася перша звітно-виборча конференція волинської обласної організації ПП «Народний фронт». Учасники одноголосно висунули кандидатом Андрія Бокоча, який наразі є помічником нардепа, а раніше був помічником Ігоря Гузя як депутата облради.

Нагадаємо, також по цьому округу балотуються активіст «Самооборони Волині» Богдан Томчук та екс-голова Старовижівської РДА Анатолій Лавренюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай Бог милує від такого кандідата...
Відповісти
Та що ті підгузники все організовано ідуть в політику!!??Там так добре платять...Та всі знають зарплата маленька троте заробіток великий)))Та хто ще сумнівається що він стане депутатом!!??А як стали депутатами Єремеєв та інші.так що біда в наших громадянах,які самі вибирають таких людей.
Відповісти
Ну і морда!
Відповісти
ЦЕ ви його ше п*яним не бачили )))
Відповісти
Ну побачимо знаю Андрія як нормального перспективного політика, правда виграти буде важко, але саме він зробив Гузя нардепом, так що досвід у виборчих кампаніях він має. Андрію йди і перемагай!!!
Відповісти
Гузя зробила його команда, Бокоч в ній - гнояк. Непорядне, брехливе, боягузливе бла-бла-бла. Нехай в себе на Закарпатті балотується.
Відповісти