У кривавій аварії в Білорусі постраждали волиняни. ФОТО

У кривавій аварії в Білорусі постраждали волиняни. ФОТО
У жахливому лобовому зіткненні мікроавтобуса та вантажної фури на автотрасі «Житковичі – Давид – Городок – кордон України» встановили 12 осіб українців, які їхали з Москви додому на новорічні свята і потрапили в страшну аварію під містом Туров Гомельської області.

Так, серед постраждалих є мешканці Волинської, Рівненської, а також Хмельницької, Дніпропетровської та Чернігівської областей України, - пише ОГО з посиланням на «Беларусь Сегодня».

За попередньою інформацією, вантажна фура під керуванням 34-річного індивідуального підприємця зі Слуцька рухалася по автодорозі «Житковичі - Давид - Городок - кордон України».

При повороті наліво водій, не переконавшись у безпеці маневру, виїхав на смугу зустрічного руху. Мікроавтобус, за кермом якого перебував 26-річний житель Рівненської області, буквально влетів у вантажівку.

Удар був такої сили, що загорілася кабіна фури, а трьох постраждалих рятувальники змогли витягнути із зім'ятого салону «Мерседеса» тільки за допомогою спецінструменту.

Всього в мікроавтобусі з водієм перебувало 13 осіб, з них троє загинули, десять отримали травми різного ступеня тяжкості.

Офіційний представник Гомельського обласного управління Слідчого комітету Марія Кривоногова повідомила, що нині встановлені паспортні дані всіх постраждалих в ДТП.

«Це в основному жителі Волинської, Рівненської, а також Хмельницької, Дніпропетровської та Чернігівської областей України. Відносно водія фури, який був відпущений після надання долікарської допомоги, порушено кримінальну справу за частиною 3 статті 317 «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило з необережності смерть двох або більше осіб», - зазначила Марія Кривоногова.

У Житковичську районну лікарню доправили 10 постраждалих. Троє з них опинились у реанімації, у тому числі рівненський водій, ще 7 осіб в хірургії.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аварія, НС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ця аварія вже давно була, а ви її тільки сьогодні оголосили
Відповісти
Навіть я зрозумів шо тут повідомили деталі. А синім виділено попередню статтю. Вніматєльнєй нада бить
Відповісти