У Володимирі-Волинському на новорічні свята почастішали пожежі. ФОТО

У Володимирі-Волинському на новорічні свята почастішали пожежі. ФОТО
У Володимир-Волинському районі новий рік розпочався з пожеж.

1 січня, о 3:00, на пульт диспетчера прийшло повідомлення від мешканця міста, про те, що на вулиці Поліської Січі горить легковий автомобіль. Пожежники швидко погасили вогонь, який виник в салоні автомобіля.

2 січня володимир-волинські пожежники гасили гараж, полум’я з котрого ледь не перекинулось на сусідні будинки, а також сіно, яке спалахнуло у селі Галинівка.

5 січня у пожежно-рятувальну частину поступив телефонний дзвінок з повідомленням про пожежу у житловому будинку у селі Федорівка. Це загоряння пожежникам приборкати було складно, адже повідомили про пожежу надто пізно. Через сильний вітер також була загроза загоряння сусідніх садиб.

Гасіння пожежі ускладнювала віддаленість колодязя з водою та захаращення будинку. Тож вогонь погасили, коли від будинку залишились лишень одні стіни.

На щастя, у вогні ніхто не постраждав, оскільки власники будинку вже тривалий час мешкають у Володимирі-Волинському і зрідка навідуються до господи.

Ймовірною причиною пожежі є коротке замикання старої електропроводки. Зі слів сусідів, у хаті всю ніч горіло залишене без нагляду світло.

Як повідомляє головний інспектор Володимир-Волинського МРВ У ДСНС України у Волинській області Олег Отченаш, найчастіше пожежі з трагічними наслідками виникають у приватному житловому секторі, переважно сільської місцевості.

Здебільшого лихо приходить в будинки пенсіонерів, інвалідів та безробітних людей. Оскільки вони не мають коштів на виконання протипожежних заходів і, як правило, мешкають у старих дерев`яних хатах, де газові прилади, пічне опалення, електрообладнання давно застаріло та обслуговується неналежним чином.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Володимирі-Волинському на новорічні свята почастішали пожежі. ФОТО
05 січень, 2015, 17:00