Російський опозиціонер Навальний знехтував домашнім арештом

Російський опозиціонер Навальний знехтував домашнім арештом
У Москві російський опозиціонер Олексій Навальний, якому раніше присудили 3,5 роки умовно, відмовився дотримуватися режиму домашнього арешту та розрізав електронний браслет.

Навальний заявив про те, що перебуває під домашнім арештом без результативної частини вироку суду, тому навіть оскаржити рішення без тексту документу не може, - повідомляє ТСН.

"Мене всі питають: а ви вже подали апеляційну скаргу? А коли апеляція? Та ні, апеляції поки ніякої і бути не може - тексту вироку немає і оскаржити нічого. Такий ось геніальний хід від путінського "правосуддя", - написав Навальний.

Також він додав, що поліцейські, які чатують під його дверима та затримують його на вулиці, не мають ніяких відповідних для цього документів.

"Так, я все розумію і після того, як термін отримання тексту вироку минув, буду поступати виключно за законом у відповідності зі своїм високим рівнем правосвідомості. Я відмовляюся виконувати вимоги мого незаконного утримання під домашнім арештом", - додав опозиціонер, і прикріпив фото розрізаного електронного браслету.

Нагадаємо, 30 грудня москвичі вийшли на акцію протесту, приводом до якої стало судове переслідування опозиціонера Олексія Навального, якому оголосили вирок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Російський опозиціонер Навальний знехтував домашнім арештом
05 січень, 2015, 19:21