Лучан запрошують на благодійний майстер-клас з витинання

Лучан запрошують на благодійний майстер-клас з витинання
Учасникам розкажуть, як виглядає прадавня українська техніка витинанки сьогодні, що таке вириванка та як проявляється синтез народного та професійного сучасного мистецтва.

Майстер-клас відбудеться 10, 11 та 12 січня, о 12:00 за адресою вулиця Лесі Українки, 24 (Галерея мистецтв), - повідомляють організатори Волинська організація національної спілки художників України та художниця Ярослава Галькун.

Ярослава Галькун (http://www.volart.com.ua/art/halkun_yaroslava/) запрошує всіх охочих взяти участь у благодійній акції, основна ціль якої - зібрати кошти воїнам АТО.

Художниця проводитиме майстер-клас з унікальної прадавньої української техніки витинанки у поєднанні з маловідомою технікою паперової вириванки, розповідатиме про схожість та відмінність цих дивовижних видів мистецтва.

Тема майстер-класу – образ янгола-охоронця, як ми його уявляємо і відчуваємо. Кожен учасник власноруч зможе створити маленький оберіг – янгола.

Також ті, хто вже знайомі з витинанкою, зможуть дізнатись, які матеріали, крім паперу, дозволяє використовувати ця техніка.

Всі учасники акції, паралельно з майстер-класом будуть мати чудову можливість ознайомитись з виставкою вириванок української художниці зі Сходу України Юлії Дунаєвої.

На думку організатора виставки, Ярослави Галькун, роботи Юлії – на сьогодні в Україні одні з найкращих, професійних та цікавих творів, виконаних технікою вириванки.
На майстер-клас бажаний попередній запис, оскільки кількість місць обмежена.

Більш детальну інформацію про проведення заходу можна дізнатися за телефонами: 098)050 99 65 та (066)158 81 35.
Контакти: Ярослава Галькун (066)158 81 35

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.