Володимир-Волинський відвідали партнери із Польщі

Володимир-Волинський відвідали партнери із Польщі
У перші дні нового року у Володимирі-Волинському побувала делегація із польського міста-побратима Грубешова.

Очолив делегацію представників місцевого органу самоврядування новопризначений бургомістр Томаш Зайонц.

Для нього це була перша поїздка до дружнього міста та й, як зізнався Томаш Зайонц, в Україні йому раніше не доводилось бувати.

Під час зустрічі з володимир-волинським колегою Петром Саганюком, бургомістр висловив своє захоплення Україною та наголосив, що побувати у Володимирі-Волинському для нього велика честь. Під час дружнього чаювання було обговорено подальшу співпрацю міст-побратимів. Як запевнив Томаш Зайонц, він із задоволенням продовжить традиції партнерства, започатковані його попередниками.

В першу чергу міста працюватимуть в напрямку розвитку проекту «Чиста вода Побужжя», завдяки якому у Володимирі-Волинському та Грубешові має покращитись якість водопостачання.

Під час його першого етапу впровадження розроблено спільну багаторічну інвестиційну програму постачання води для цих міст, виготовлено шість комплектів проектно-кошторисної документації на модернізацію водозабору та будівництво 4 км водогону. У рамках другого етапу, який розпочато у травні цього року, - реконструкція центрального водозабору та системи водопостачання у Володимирі-Волинському.

Очільники міст-побратимів також обговорили співпрацю в галузях освіти, культури та в економічній сфері. В кінці зустрічі Томаш Зайонц зазначив, що вболіває за Україну та бажає нашій державі миру.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Володимир-Волинський відвідали партнери із Польщі
08 січень, 2015, 12:22