Росіяни стали посилено готувати бойовиків, - Тимчук

Росіяни стали посилено готувати бойовиків, - Тимчук
У Макіївці, Алчевську та Красному Лучі організовані курси прискореної підготовки "фахівців" для ряду формувань місцевих бойовиків.

Зокрема, здійснюється підготовка артилерійських коректувальників і розвідників. В якості інструкторів виступають російські військовослужбовці, повідомляє керівник "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук в Facebook, пише ТСН.ua.

"За наполяганням російських фахівців, у ряді бандформувань безпосередньо в місцях призначення організовані "ремонт та обслуговування" озброєння і військової техніки, які експлуатуються впродовж тривалого часу. Організовані відповідні "ремонтні бригади". Постачання запасних частин, витратних матеріалів відбувається під виглядом "гуманітарних конвоїв" з Росії.

У Сніжному, Макіївці, Красному Лучі і Перевальську організовані передові бази постачання і ремонту, в основному на потужностях місцевих промислових підприємств та спеціалізованих ремонтних потужностях"- повідомляє Тимчук.

Також він додає, що до населених пунктів Щастя та Станиця Луганська противник підтягує міномети та ствольну артилерію (до 2-х зведених батарей). Прибулі раніше в даний район танки (порядку 12 одиниць, з них як мінімум 2 на даний момент небоєздатні) відведені вглиб позицій бойовиків для технічного обслуговування.

Одночасно в районі Металіста розгортається єдиний пункт управління артилерійським вогнем в даному секторі. Нагадаємо, що за ніч бойовики 34 рази обстріляли українських військових. Ситуація у зоні проведення антитерористичної операції за минулу ніч суттєво ускладнилася.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.