У Франції задіяли 88 тисяч військових та поліцейських для порядку

У Франції задіяли 88 тисяч військових та поліцейських для порядку
Уряд Франції мобілізує 88 тисяч співробітників правоохоронних органів для забезпечення безпеки після нападу на офіс сатиричного журналу Charlie Hebdo.

У зв'язку з цим була посилена охорона редакцій ЗМІ, релігійних і державних установ, шкіл, вокзалів, аеропортів, туристичних визначних пам'яток, заявив глава МВС Бернар Казнєв, передає "Дзеркало тижня" з посиланням на BBC.

Також міністр зазначив, що на поточний момент поліція затримала 9 осіб у справі про напад на Charlie Hebdo. Серед підозрюваних - Саїд Куаши, безробітний з Реймса, раніше ніколи не залучався до відповідальності, а також його брат, який відомий спецслужбам як джихадист.

Саїд Куаши був ідентифікований по фотографії як учасник нападу. В ході розслідування, за словами міністра, було допитано близько 90 свідків.

Раніше повідомлялося, що поліція Франції готується штурмувати нападників на Charlie Hebdo, розташованих у місті Віллер-Котре в 70 кілометрах на північний схід від Парижа.

Нагадаємо, в ході атаки на видання Charlie Hebdo загинули 12 осіб, в тому числі, двоє поліцейських. Терористів було троє, і вони були озброєні автоматами Калашникова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Франції задіяли 88 тисяч військових та поліцейських для порядку
09 січень, 2015, 10:40