Щоб заробити, волинянин пограбував могилу

Щоб заробити, волинянин пограбував могилу
У Луцькому районі злодій, щоб заробити, поцупив з могили близько шести метрів паркану: викрадене зловмисник вирішив здати на металобрухт.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України у Волинській області.

Днями до Луцького РВ УМВС України у Волинській області із заявою про крадіжку звернулася 52-річна мешканка району. Громадянка повідомила, що невідома особа викрала близько шести метрів металевого паркану з могили її батьків.

За скоєння злочину правоохоронці затримали 21-річного мешканця Луцького району. Чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

Підозрюваний вів дещо аморальний спосіб життя: ніде не працював, зловживав спиртним. До наруги над могилою його підштовхнула жага до наживи, адже викрадений паркан зловмисник здав на скупку кольорових металів.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 297 (Наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого) КК України.

За вчинення такого правопорушення передбачено обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк. Триває слідство.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Щоб заробити, волинянин пограбував могилу
29 травень, 2012, 10:30