Назвали вимоги до кандидатів на посаду керівника Антикорупційного бюро

Назвали вимоги до кандидатів на посаду керівника Антикорупційного бюро
Секретар комісії з обрання керівника Національного антикорупційного бюро Євген Захаров оприлюднив вимоги до кандидата на посаду керівника НАБ, які внесуть у текст оголошення про проведення конкурсу.

Про це він заявив у суботу, 10 січня на другому засідання Конкурсної комісії з обрання кандидатів на посаду директора НАБ, - повідомляє Укрінформ.

"У конкурсі можуть брати участь іноземці нарівні з громадянами України. А в разі обрання іноземець має отримати українське громадянство", - зазначив Захаров.

За його словами, на першому етапі проходження конкурсу не будуть вимагати весь комплекс документів у паперовій формі.

"Від кандидатів достатньо тільки заяви, автобіографії, зокрема про членство у політичних партіях, а також декларація про майно, доходи витрати", - сказав Захаров.

Члени комісії запропонували, аби документи можна було надіслати в електронному вигляді і наступного дня після отримання розміщувати їх на офіційному веб-сайті Президента.

Директор бюро обиратиметься на 5 років, його вік має не перевищувати 65 років. Конкурсант має мати вищу юридичну освіту, здобуту в Україні або іншій державі. Спеціальна перевірка проводитиметься на останьому етапі перед призначенням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.