Бійці «Донбасу» висловили недовіру Семенченку, - ЗМІ

Бійці «Донбасу» висловили недовіру Семенченку, - ЗМІ
Під час зборів батальйону "Донбас" у Нових Петрівцях під Києвом бійці висловили недовіру своєму комбату Семенові Семенченку.

Таке рішення прийняли у суботу, 10 січня, - повідомляє ТВі з посиланням на "Вести".

Також висловили недовіру іншим командирам із позивними Сват, Галл і Філарет.

Претензії добровольців приїхав вислухати голова МВС Арсен Аваков. Разом із ним на заході були присутні в.о. командувача Нацгвардії і начальник штабу Нацгвардії.

Солдати й офіцери висунули їм низку претензій, серед яких – звільнення заднім числом бійців, котрі воювали в зоні АТО. Дорікали також частою безуспішною бюрократичною тяганиною з документами поранених, фактичним розвалом батальйону як бойового підрозділу після Іловайського котла, всілякими махінаціями тощо.

Семен Семенченко виступив перед бійцями, котрі побували в полоні, а також перед пораненими. Виступ тривав чотири хвилини, нардеп Семенченко обмежився загальними фразами.

За даними кореспондента "Вестей", у Нових Петрівцях офіцери запитали в Авакова, хто ж такий Семен Семенченко – народний депутат чи комбат.
Примітно, що декого з бійців батальйону не було допущено на територію частини, де проходили збори, – солдати просто не знайшли себе у списках на КПП. Після завершення зустрічі "зайві" бійці спробували заблокувати автомобіль голови МВС. Він змушений був вийти з машини і вчергове пообіцяти, що розбереться в ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: АТО, МВС
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не встмгає пацан: і телевізія, і ВР. на війну нема чєсу.
Відповісти