Аваков покарав начальника міліції Рівненщини

Аваков покарав начальника міліції Рівненщини
Головному міліціонеру Рівненщини Сергію Максимову міністр МВС України Арсен Аваков оголосив догану, а слідчого Андрія Трофимчука звільнив з міліції

Ще чотирьох рівненських міліціонерів міністр попередив про неповну посадову відповідність, а ще одному — дав сувору догану, — повідомила виданню «Рівне вечірнє» Інна Березовська, начальник СЗГ УМВС України в Рівненській області.

Покарання правоохоронці отримали за те, що вночі 26 листопада з кабінету слідчого в приміщенні обласного управління міліції зникли 80 тисяч доларів та понад 136 кілограмів бурштину.

Це були так звані речові докази, вилучені напередодні працівниками УБОЗу під час обшуку в мешканця Клесова, якого запідозрили в скупці незаконно видобутого сонячного каменю.

Слідчий Андрій Трофимчук пояснив, що його кабінет обікрали, знявши грати, відчинивши вікно та відкривши сейф, ключі від якого лежали в шухляді стола.
МВС також "тимчасово відсторонило" начальника слідчого управління Івана Лішневця та начальника УБОЗу Віталія Бортнюка. Якщо Лішневцю оголосили наказом міністра Авакова про неповну посадову відповідність, а Бортнюка у наказі взагалі не згадали.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
не гроши..., а долари - валюта!
Відповісти
Бортнюк колишн. ВБ і маэ мазу в мыныст-ві.
Відповісти
Ото покарав... Та сторожа за 3 мішки пшениці посадять!
Відповісти
Чому не притягнуто до кримінальної відповідальності, адже це очевидно що "зникнення" речових доказів це споановано і файно оплачено
Відповісти