Міністру «настукали» на луцьке міліцейське начальство

Міністру «настукали» на луцьке міліцейське начальство
Міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку в коментарях до його блогу поскаржилися на керівництво луцької міліції: мовляв, працівників воно має за «бидло».

У коментарі від 9 травня до блогу міністра МВС невідомий, звертаючись від імені луцьких міліціонерів, закликає Захарченка звернути увагу на діяльність керівників луцької міліції.

Так, останніх звинувачують у «безпредєлі», який панує у відділку, у ненарахуванні зарплат та відсутності відпускних. Дописувачі закликають міністра здійснити перевірку бухгалтерії Луцького міськвідділу.

Наводимо текст коментаря повністю:

«Шановний Міністре Захарченко Ю.В. Просимо Вас звернути на наше звернення про той (безпредел)котрий твориться в Луцькому МВ. Нас тут за людей не сприймають, як назвати керівницво коли воно тебе ображае(бидлом)та різними нецензурними словами, а також ще раз хочемо Вас попросити щоб ви провели перевірку по бугалтеріїї Луцького МВ котра не нараховує нам відповідної зарплати,а також відпускних ми вже років 15 не бачимо, хоча інші підрозділи в області їх отримують,один тільки Луцький МВ незає, що це таке. Про вихідні і мови не має їх зовсім не має. Шановний міністре - просимо Вас наше звернення не ігнорувати, а допомогти нам - з повагою до Вас - колектив Працівників міліції Луцького МВ. Будемо чекати Вашої відповіді та реагувань!

09 05 2012, 13:52»

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а Пірогова далі мутить і пє горілку на робочому місті)))))
Відповісти
Останні новини
Міністру «настукали» на луцьке міліцейське начальство
29 травень, 2012, 11:30