На Волині чоловік отримав вогнепальне поранення

На Волині чоловік отримав  вогнепальне поранення
Черговий лікар центральної районної лікарні повідомив правоохоронців про те, що до них із вогнепальним пораненням обох ніг доставлений чоловік.

У ході досудового розслідування правоохоронці з’ясували причини поранення, - повідомляє прес-служба УМВС у Волинській області.

Як виявилось: обвинувачений на прохання потерпілого своїм автомобілем відвозив його у сусіднє село. Поверталися назад після півночі, і між чоловіками виникла суперечка. Вийшовши із автомобіля, вони почали з’ясовувати між собою стосунки. Зловмисник несподівано дістав травматичний пістолет і здійснив два постріли у ноги суперника.

Старовижівський районний суд Волинської області визнав підсудного винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та присудив п’ять років позбавлення волі. Окрім того, зобов’язав стягнути у дохід держави більше семи тисяч гривень, а на користь потерпілого відшкодувати майнову і моральну шкоду в сумі шістдесят п’ять тисяч гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Центральної районної якого району. Повідомляють не кого? - правоохоронців, а кому? - правоохоронцям. Очевидно, з мовою-таки у вас не гаразд.
Відповісти
Не в ноги чиї? - суперника, а в ноги кому? - супернику (-ові).
Відповісти