Волинян просять долучитися до акції та допомоги у лікуванні важкої недуги

Волинян просять долучитися до акції та допомоги у лікуванні важкої недуги
Громадська організація «Фундація розвитку громад» закупила ліки для 16-річного Назарія Бондарука, хворого на муковіцидоз.

Кошти були зібрані в рамках благодійної акції «Стань ангелом – допоможи дітям, які хворіють на муковісцидоз» в мережах аптек ДВТП «Волиньфармпостач», - повідомляє прес-служба громадської організації.

"Так, на лікування підлітка, «Фундацією розвитку громад» було закуплено та передано 2 упаковки ліків «Коломіцин» на загальну суму 2174 гривень. У Назарія Бондарука найважча форма муковісцидозу серед дітей Волинської області. Діагноз: Муковісцидоз з панкреатичною недостатністю; хронічний обструктивний бронхіт, стадія загострення, ХДНіі ст..НК0-1; Хронічна колонізація Staph. aureus, Pseudomonas aeruginosae; ХДН11 ст..НК1. Легенева гіпертензія І ст.", - йдеться у повідомленні.

Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» продовжує збір коштів для Назарія Бондарука та інших дітей, хворих на муковіцидоз. Скриньки на збір коштів для Назарія можна побачити у мережах аптек ДВТП «Волиньфармпостач» на території міста Луцька та Волинської області. Також перерахувати кошти на лікування хлопчика можна на р/р 26005183707.980 МФО 320478 АБ «Укргазбанк» ЄДРПОУ 37707135 з поміткою «Безповоротна допомога на лікування Бондарука Назарія».

Більш детальна інформація за тел.: 0673328802; 0673323040 та на сайті http://vogofrg.org/.

Додатково:
Муковісцидоз – аутосомне, рецесивне, спадкове захворювання екзокринної залози, яке вражає легені, потові залози та травну систему, викликаючи хронічні респіраторні та травні проблеми.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинян просять долучитися до акції та допомоги у лікуванні важкої недуги
12 січень, 2015, 12:10