Як Вітер і Гунчик приймали колядників. ФОТО

Як Вітер і Гунчик приймали колядників. ФОТО
Священики та хористи Волинської єпархії УПЦ МП прийшли привітати працівників Волинської облради та Волинської ОДА із різдвяними святами.

Вони виконали колядки та релігійні пісні у стінах «білого дому» в понеділок, 12 січня.

Секретар єпархії протоієрей Миколай Бондарук передав посадовцям вітання від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та побажав щасливогого і мирного року.

«Владика та священнослужителі вдячні вам за те, що ви стараєтесь сьогодні зберегти міжрелігійний мир тут, на Західній Україні. Ми 23 роки бережемо цей мир із різними церквами, творячи різноманітні проекти», - додав прес-секретар єпархії протоієрей Валентин Марчук.

Він також нагадав про різдвяний благодійний марафон «Бог багатий милосердям», що відбудеться 16 січня, «аби подарувати радість дітям із особливою долею».

«Колядуючи, ми будемо згадувати тих, хто захищає нашу неньку Україну. Цьогоріч ми порушуємо регламент нашого концерту і зібрані кошти підуть не дітям сиротам, а дітям, батьки яких загинули на Майдані та загинули у зоні АТО, в зоні війни», - додав Валентин Марчук.

А Володимир Гунчик та Валентин Вітер подякували за колядування і вручили церковникам подарунки.

«Ми порадилися із Валентином Степановичем та вирішили, що м’ясце, ковбаску і сальце вам, а гроші - на благодійну акцію», - відзначив голова ОДА.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
краще підтримали грішми УПЦ КП
Відповісти
"... вирішили, що м’ясце, ковбаску і сальце вам, а гроші - на благодійну акцію», - відзначив голова ОДА.А про пляшечку, що в білому пакеті справа, голова чомусь скромно промовчав. Кому вона? )))
Відповісти