Волиняни торік сплатили на 80 мільйонів гривень більше податків

Волиняни торік сплатили на 80 мільйонів гривень більше податків
Місцеві скарбниці Волині торік отримали на 80 мільйонів гривень податкових платежів більше.

У 2014 році до місцевих скарбниць Волині надійшло 1310,3 мільйона гривень податків. Про це повідомили в координаційно-моніторинговому управлінні головного управління ДФС у Волинській області.

Загальна сума сплачених до місцевих бюджетів Волині податків у 2014 році на 79,8 мільйона гривень перевищує показники попереднього року.

«Тобто, за підсумками минулого року, місцеві скарбниці Волині отримали на 8,5 відсотка коштів більше. Більш того, торік у грудні ріст надходжень місцевих скарбниць склав 22,4 відсотка. За цими показниками – розуміння важливості сплати податків нашими громадянами та бізнесом, що в тому числі досягнуто завдяки спільним зусиллям і заходам органів виконавчої влади у напрямку легалізації зарплати та повноти сплати інших місцевих податків і зборів», - зазначив начальник Головного управління ДФС у Волинській області Віталій Чуй.

Як свідчить аналітика, повнота надходжень місцевих бюджетів Волині упродовж року найбільшою мірою залежала від рівня сплати ПДФО, плати за землю та єдиного податку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.