Закон про люстрацію доопрацьовують

Закон про люстрацію доопрацьовують
У Міністерстві юстиції утворено робочу групу з доопрацювання закону про люстрацію, до складу якої включено 8 осіб, з них 5 - за згодою.

Про це йдеться у відповідному наказі Мін'юсту, про підписання якого повідомляється на сайті міністерства, - інформуєInsider.

Згідно з наказом, робочу групу очолює директор Департаменту з питань люстрації Міністерства юстиції Тетяна Козаченко.

Також до складу групи включені директор Департаменту конституційного, адміністративного та соціального законодавства Мін'юсту Аліна Панченко та головний спеціаліст експертно-методичного відділу Секретаріату Урядового уповноваженого у справах ЄСПЛ Міністерства юстиції Руслан Єрмоленко.

Крім того, 5 осіб включені до складу робочої групи за згодою, включаючи члена Громадської ради з питань люстрації при Міністерстві юстиції України Карла Волоха, який призначений заступником керівника робочої групи.

Членами групи за згодою також призначено трьох народних депутатів VIII скликання - Леонід Ємець, Ігор Алексєєв (обидва - фракція "Народний фронт") та Єгор Соболєв (заступник голови фракції "Самопоміч"), а також народний депутат минулого VII скликання Олег Бондарчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.