Тимчук повідомив про серйозне ускладнення ситуації в зоні АТО

Тимчук повідомив про серйозне ускладнення ситуації в зоні АТО
Упродовж останніх трьох діб ситуація в зоні конфлікту на Донбасі серйозно ускладнилася.

Про це з посиланням на дані групи "Інформаційний спротив" пише у Facebook депутат Дмитро Тимчук, - пише Українська правда.

"Російсько-терористичні війська використовують т.зв. "перемир'я" для проведення організаційних заходів із метою підвищення боєздатності своїх формувань, проводяться заходи щодо відновлення техніки, яка раніше брала участь у боях, і озброєнь, а також щодо доукомплектування підрозділів особовим складом", - написав він.

"Нарощування інтенсивності обстрілів позицій українських військ і проведення перегрупування сил і засобів супротивник прикриває активною інформаційною кампанією зі звинувачення української сторони в "зриві перемир'я", - заявив Тимчук.

За даними групи ІС, на Донецькому напрямку, у районі Маріуполя, у Луганській області супротивник перекидає "на передній край" військову техніку й озброєння, раніше відведену вглиб позицій.

"У Донецькій області поновили проведення масованих обстрілів зведені артилерійські групи російсько-терористичних військ (122-мм гаубиці Д-30, 120-мм міномети, РСЗО) у районі н.п. Авдіївка, Донецьк (західна й північно-західна частина), Горлівка (район Курганки)", - повідомив Тимчук.

"У районі н.п. Горлівка і Ясинувата українська артилерія придушила кілька вогневих точок супротивника. У результаті успішного ведення контрбатарейної боротьби знищено батарею ствольної артилерії російсько-терористичних військ", - написав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.