Після мобілізації на Волині шукають більше 2 тисяч «дезертирів»

Після мобілізації на Волині шукають більше 2 тисяч «дезертирів»
Під час трьох хвиль мобілізації на Волині у військкоматах подали у розшук близько 2,5 тисячі осіб, що ухиляються від служби.

Про це повідомив під час прес-конференції у вівторок, 13 січня, тимчасовий виконувач обов’язків військового комісара обласного військового комісаріату Роман Кулик.

Він нагадав, що це є злочином, за який можуть «посадити» на строк 2 до 5 років.

Щоб зробити 4 хвилю мобілізації ефективнішою, тепер оповіщення і вручення повісток на Волині будуть проводити 4 людини: представник облдержадміністрації, правоохоронець, працівник військкомату та представник місцевої ради. Вони будуть складати акт про оповіщення чи не оповіщення кандидатів на мобілізацію, який буде надійною підставою для їх можливого оголошення у розшук.

Роман Кулик нагадав, що переселенці також підпадають під мобілізацію, адже зобов’язані стати на облік за місцем проживання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А тi, хто працюе за кордоном?
Відповісти
Нехай депутати ідуть і воюють
Відповісти
Чому не пишем коментарі?????? В демократичній країні
Відповісти
Навіщо їх шукають? Щоб здати на м'ясо?
Люди не мотивовані боронити цю державу: нардепів та місцевих "депів" ніхто не призиває, страхування життя немає, держава 23 роки не виконувала 80% своїх функцій щодо громадян. Платна освіта, платна охорона здоров'я, роззброєні і босі збройні сили.
Що держава дала юнакам такого, за що слід боронити цих її жирних котів та їхні підприємства?
Ми в Україні покріпачені, безправні, працюємо за харчі,- на інше не вистачає. Хто займається малим бізнесом - має лише ілюзію, що він вільна людина. Насправді держава і з них соки випиває - через ПДВ, акцизи на пальне, ціни на комунальні послуги, проїзд у міському транспорті...
Відповісти
А тепер багато хто з дезертирів бачать, чим закінчився Іловайськ, і переконалися, що ніхто не відповів за смерті.
Відповісти
Мого знайомого, який працює в державному начальному закладі разом з колегами зобовязують розносити повістки, хоча це повинні робити "представник облдержадміністрації, правоохоронець, працівник військкомату та представник місцевої ради". Вчора знов дали. Розносив. Цілував закриті двері і слухав матюки. І це вже четверту хвилю вони віддуваються за шановних працівників військкоматів.
Відповісти
Пишіть на Гарячу лінію ВолиньPost - www.volynpost.com/appeal.
Відповісти
Так от і тих чотирьох, що будуть стукатись в двері і відправити на мобілізацію. Принаймні двоє (з військомату і міліції) придатні і повинні за посадовими обовязками бути учасниками АТО. Якщо війна то йдемо всі. Але ж у нас не війна.В Парижі було АТО, хоть одного француза мобілізували?
Відповісти
нам немаэ чого захищати, крым своъх злидныв, нехай йдуть на передову хазяъни життя
Відповісти
Люди
мотивовані
тільки
тянути
з
держави
а
як
захищати
то
хай
хтось
інший
тільки
не
я.
Відповісти
І багато ми з неї видоїли? Ніколи не отримувала субсидій, допомоги на дітей. Сплачую податки сумлінно.
Натомість вклад померлого батька в Ощадбанку так і не отримано ні вкладником, ні спадкоємцями. Підприємство, якому віддав 12 років праці - приватизовано. Приватизаційні сертифікати трьох членів сім'ї - можна підтертися. Акцій і дивідендів не бачила. Тому що Дружківський завод, що виробляв цвяхи - вкрадений.
Чотири роки онуки ходили до дитсадочка - ми чотири роки платили. І Богу дякувати - не потрапляли до лікарні "по-крупному"...
Відповісти
Як
доїти
Україну
то
мотивовані
а
як
захищати
то
нема
мотивації.
Відповісти
Дизертири,ну да ми прослужили по пів року,добре хоть живі і цілі остались,хай ше другі послужать,бо офіційно війни немае,одні мають лягати спати і думають чи до ранку будуть живі,а другі гулчти,якшо війна то підуть всі,а так не треба нас називати дизертирами
Відповісти
Останні новини
Після мобілізації на Волині шукають більше 2 тисяч «дезертирів»
13 січень, 2015, 14:33