Нововолинські шахтарі продовжують страйкувати. ФОТО

Нововолинські шахтарі продовжують страйкувати. ФОТО
Сьогодні, 13 січня, у Нововолинську гірники знову перекривали дорогу.

Доки ініціативна група у складі губернатора області Володимира Гунчика, нововолинського міського голови Віктора Сапожнікова, керівників вугільних підприємств, профспілки гірників області та власне самих шахтарів у Києві зустрічаються з міністром енергетики та вугільної промисловості України, їх колеги у Нововолинську не сидять склавши руки.

Уже вкотре з десятої години ранку на виїзді з міста, біля автозаправки "ОККО", гірники перекривали дорогу. Пропускали лише автівки служб швидкого реагування, а також водіїв з вагітними жінками та дітьми в салоні. Інші ж на знак солідарності з вугільниками чекали десять хвилин.

Шахтарі просять вибачення у нововолинців за такі незручності та кажуть, що просто змушені привернути увагу можновладців до своєї проблеми. Запевняють - акція тимчасова. Однак, якщо делегатам сьогодні не вдасться домовитися з міністром, переконують - страйк переміститься до столиці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Європа? Демократія? Свобода? Дочекались? Правильно, навіщо нам своє вугілля, ми краще в Африці закупимо. І це дорогі друзі тільки початок...
Відповісти
Останні новини
Нововолинські шахтарі продовжують страйкувати. ФОТО
13 січень, 2015, 14:58