Волинським бійцям на Сході допомагає 8-річний волонтер. ФОТО

Волинським бійцям на Сході допомагає 8-річний волонтер. ФОТО
Незважаючи на складні погодні умови група оперативників із Волині разом із колегами з інших областей продовжують гідно нести службу у зоні проведення антитерористичної операції.

А вистояти на блокпостах допомагають правоохоронцям небайдужі місцеві жителі, - повідомила прес-служба УМВС у Волинській області.

Неподалік блокпосту, де несуть службу волинські правоохоронці, проживає Ольга зі своїм 8-річним сином Тарасом. За словами міліціонерів, саме ця тендітна жінка та її не по-дитячому дорослий син допомагають нашим бійцям пережити холодну зиму та пекучі морози. Для наших міліціонерів вони щодня приносять на блокпост гарячі напої та смачні страви, а двері їх оселі завжди відкриті для українських захисників.

"Цю сім’ю ми взяли під опіку. Оскільки жінка виховує сина сама, то їй одній важко справлятися з господарством. Тому ми у вільний від служби час всіляко намагаємося допомогти жінці, зокрема й у тих справах, де потрібна міцна чоловіча рука. Тож ми всі дружно та залюбки стаємо до будь-якої роботи. Привезти продукти харчування, нарубати дров чи набрати із криниці води – це вже наш обов’язок", - розповідають оперативники Волині.

Тож, щоби подарувати маленький промінець дитячої радості та відчуття свята в домі у Різдвяні свята правоохоронці із гостинцями завітали до оселі Тараса. Подарувавши солодощі та подарунки, захисники подякували господарям за розуміння і допомогу та - головне – за їх тверду національну позицію та щире прагнення жити у єдиній та незалежній Україні.

Хоча хлопчина скромно прийняв подарунки від працівників міліції та сором’язливо позував на фотокамеру, проте гордо та по-чоловічому міцно потиснув руку захисникам у формі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинським бійцям на Сході допомагає 8-річний волонтер. ФОТО
14 січень, 2015, 08:30