Pickup Store від супермаркетів «Наш Край»*

Pickup Store від супермаркетів «Наш Край»*
Впродовж останнього року кількість активних інтернет-користувачів в Україні сягнула 20 мільйонів осіб, що становить половину від усього населення.

Найчастіше люди купують електроніку і побутову техніку, одяг, косметику та парфумерію, а також аксесуари та подарунки.

Проте інтернет-аудиторія з кожним днем зростає, а шалений ритм життя заставляє задуматися над економією часу для здійснення необхідних щоденних покупок. Зокрема, це стосується продуктів харчування та товарів першої необхідності. Наскільки було б зручно, якщо, повертаючись додому, Ви не витрачаєте час на вибір продуктів та простоювання у довгих чергах в час-пік, або просто, сидячи вдома, отримуєте необхідні продукти?

Унікальну можливість надаватиме своїм відвідувачам мережа супермаркетів «Наш Край»: відтепер можна буде онлайн замовити будь-які продукти в інтернет-маркеті та або замовити доставку до порогу Вашого будинку, або просто забрати готовий пакет у пункті "Pickup Store" за вибраною адресою у потрібний час.

Суть проекту полягає в тому, що спочатку користувач реєструється на сайті shop.nashkraj.ua і отримує доступ в особистий кабінет. Далі в рубриці "Каталог", або скориставшись опцією пошуку, вибирає необхідні продукти. Оформляє замовлення, вказавши зручний час доставки або самовивозу. Працівники закладу формують та збирають замовлення до вказаного часу. Покупець у відповідний час, без черг і зволікань, розрахувавшись, отримує своє замовлення у вказаному магазині "Наш Край» в пункті "Pickup Store", або отримує доставку додому.

Проект стартує в Луцьку, з найбільшого супермаркету «Наш Край Гурман» (вул. Шевченка,13). На даний момент діє акція на першу покупку, здійснену у Pickup Store: при онлайн замовленні від 200 грн нараховується 1500 у подарунок! Надалі проект буде запроваджуватися у всій мережі, яка сьогодні включає більше 170 торгових закладів у 13 регіонах України.

Розробником проекту є компанія SoftWest Group.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Pickup Store від супермаркетів «Наш Край»*
14 січень, 2015, 09:49