«МОРЕ ТУРІВ» активно готується до сезону 2015 року*

«МОРЕ ТУРІВ» активно готується до сезону 2015 року*
Туристична агенція «МОРЕ ТУРІВ» вже готує неймовірно вигідні пропозиції та найкращі ціни на популярні напрямки для лучан.

Професійні менеджери тур фірми завжди Вас порадують посмішкою, запашною кавою, дбайливим ставленням та бажанням зробити Ваш відпочинок незабутнім і приємним.

Туристична мережа «МОРЕ ТУРІВ» функціонує на українському ринку більше 4 років та співпрацює з усіма перевіреними туроператорами світу.

Якщо Ви плануєте свою відпустку за декілька місяців? Бажаєте заощадити гроші? Переймаєтеся за ріст валюти? Тоді раннє бронювання саме для Вас! Серед переваг, звичайно, економія на путівці омріяного відпочинку до -40%, можливість обрати дату, спланувати відпустку на роботі.

Найбільш популярна серед українців Болгарія. Доволі бюджетний відпочинок, підходить як для молоді, так і для пенсіонерів. Потрібна віза, але з її оформленням не виникне труднощів. Великий вибір розваг за межами готелю, екскурсії до старовинних міст. Пляжі піщані, вхід в море пологий, що зручно для маленьких діток. Окрім пляжного відпочинку, Болгарія надає можливість бальнеологічного відпочинку, в країні багато мінеральних і термальних джерел. Мовного бар’єру немає, населення володіє російською мовою. Дістатись до Болгарії Ви можете як літаком, так і автобусом. Пік сезону припадає на червень-вересень. Вартість туру в Болгарію стартує від 180 євро.

Сусідка Болгарії — Греція. Країна багата живописними островами, де кожен пронизаний окремою історією та культурою. В Греції кожен знайде щось для себе, пляжний відпочинок, релігійні святині, гастрономічні програми, історичні пам’ятки, ексклюзивні хутряні вироби, центри бальнеологічного лікування. Для в’їзду у Грецію потрібна шенгенська віза. Пляжі піщані, більшість з них нагороджені Блакитним прапором за чистоту. Сезон триває з кінця травня по початок жовтня. Найнижча ціна – 260 євро.

Стрімко набирає популярність Чорногорія. Порівняно з іншими європейськими країнами, відпочинок дешевий, ціни демократичні, і найголовніше – віза не потрібна. Чудово підходить для дітей, через мілке море, пляжі різноманітні, від піщаних до галькових, захищені від вітрів бухтами і горами. Крім готелів, Чорногорія пропонує розміщення в приватних будинках і віллах. Країна багата релігійними православними святинями та історико-культурними пам’ятками. В травні сезон починається, і закінчується в жовтні. Дістатися можна як літаком, так і автобусом. Придбати путівку до Чорногорії можна за 220 євро.

Екзотичний Туніс з року в рік приймає все більше туристів з України. Це відмінний варіант для сімейного відпочинку з дітками. Пляжі піщані, майже всі готелі розташовуються на першій лінії. Великим плюсом є відсутність візи. Туніс рахується центром таласотерапії. Також, ви маєте можливість відвідати колиску древньої цивілізації – Карфаген, та здійснити поїздку в Сахару. Сезон розпочинається в квітні і продовжується до жовтня. Ціна починається від 280 доларів.

Чудовим місцем для відпочинку українців віднедавна став Кіпр, після введення електронної візи. Багато пам’яток історії і культури, смачна і різноманітна їжа, вікові традиції, готелі на будь-який гаманець. Пляжі з білосніжним пісочком, з пологим входом в бірюзове море. На Кіпрі часто влаштовують весільні церемонії. Сезон триває з квітня по жовтень. Путівку можна купити від 250 євро.

Незмінною популярністю користується Туреччина. Візи для в’їзду в країну не потрібно. Омивається 4 морями, тому курорт можете вибирати на будь-який смак. На відміну від усіх вищеперерахованих країн, в Туреччині активно діє система «все включено». В готелях діє активна анімація, яка розважить як дітей, так і дорослих. Пляжі піщані і кам'янисті, багато з них нагороджені Блакитним прапором за чистоту. За межами готелю вирує нічне життя. Різноманітні екскурсії, активні розваги, колоритні ринки — все це можна знайти в Туреччині. Пік сезону триває з квітня по жовтень. Ціна: від 300 доларів.

Туристичне агентство «МОРЕ ТУРІВ» допоможе зробити візу, забронювати квиток чи готель, знайти роботу за кордоном.

Забронювати тур, проконсультуватися, чи просто зайти в гості, ви можете за адресою: м. Луцьк, вул. Винниченка 14а, офіс 22 (кафе «Шафран»). За тел. +38 099 76 437 76, +38 097 808 37 41.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.