«Путін - х...ло», - депутат ВР під час виступу. ВІДЕО

Депутат Верховної Ради України Олег Барна під час свого виступу на засіданні ради 14 січня обізвав президента Росії Володимира Путіна "х...лом".

Депутат Барна належить до Блоку Петра Порошенка.

"Всі ми повинні чесно визнати, що Путін фінансує терористів, які вбивають наших людей! Тому потрібно чесно сказати, хто такий Путін! Путін - це х...ло!", - заявив обранець народу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ганьба депутатовi. Його обирали для законотворчоi дiяльностi, але не для того, щоб вiн ображав людину - президента ядерноi держави. Потрiбно впайати 15 дiб за порушення адмiнкодексу
Відповісти
Путін - не людина!
Відповісти
Депутат дебіл, а ми ще хочемо в європу, такі речі там недопустимі даже якщо він агресор. Краще займайтеся законотворчістю, а то рівень життя людей все гірше і гірше
Відповісти
Путін - справді хуйло, якого пошукати треба. Про це знає весь світ, але не обовязково депутату про це нагадувати з трибуни ВР. Є таке поняття - внутрішня культура. Про неї треба памятати, аби в світі нас не називали дикунами, як називають расеян.
Відповісти
Сянько. Ти - х...ло. Не ображайся. Яке питання, така i вiдповiдь. "Партизану" - у Путiна с атомна бомба. А Дудасва вiн замочив у голову, коли той розмовдляв по стiльниковому телефоновi. Може ви венi спроможнi вiдповiсти, де 700 волинян, яки зникли ще у жовтнi минулого року? Чому нiхто не шукас? А усiм Путiн важнiще чомусь то. I цiх 700 зниклих на вiйну позвав не Путiн, а Турчинов з Порошенком. Яку вiтчизну треба воринянину захищати за 1400 км вiд свосi хати? Це вiдстань вид Лондону до Варшави. Нехай би дили сепаратисти як жили. Та розмовляють хоть росiйскою хоч узбецькою. У бюджет сплатять не 90 вiдсоткiв, а 80.. Для цього потрбно, щоб генофонд Волинi зменьшився на 700 хлопцiв? На це мiсце швидко придуть азербайджанцi та черношкiрi.
Відповісти
ла. Ллалалалала. Ла лалала. лалала!!!
Відповісти
Останні новини
«Путін - х...ло», - депутат ВР під час виступу. ВІДЕО
14 січень, 2015, 13:06