У Ковелі на Василя «посівали вимогами» у органах влади

У Ковелі на Василя «посівали вимогами» у органах влади
14 січня, на свято Василя, громадськість міста Ковеля спільно з представниками ЗМІ вручила вимоги та пропозиції органам влади міста Ковеля, Ковельського району та правоохоронцям Ковельщини за результатами роботи круглого столу від 26 грудня.

Перш, ніж зайти до кабінетів, чоловіки посівали зерном та вітали зі святом усіх кого зустрічали, - повідомляє "Kowel.com.ua".

Від громадськості вимоги та пропозиції вручали Сергій Панасюк (голова ГО СК «Ковель»), Володимир Косцьов’ят (директор БФ «Ізіда»), представники "Правого сектору" Ковельщини на чолі з виконувачем обов’язків керівника Андрієм Римарчуком.

В Ковельській міській раді зустрітись з міським головою Олегом Кіндером не вдалось, адже саме відбувалась нарада, тому вимоги та пропозиції вручили його першому заступнику Анатолію Трофимуку та зареєстрували в канцелярії.

З головою Ковельської районної ради Ігорем Верчуком вдалось поспілкуватись особисто та вручити йому примірник документу для ознайомлення.

Начальник Ковельського міжрайонного відділу управління Служби Безпеки України у Волинській області Ігор Шумивода наразі перебуває у відпустці, тому з вимогами та пропозиціями пообіцяв ознайомитись його заступник Віктор Ткачук.

В Ковельському управлінні МВ УМВС України у Волинській області документ зареєстрували в канцелярії. До когось із представників міліції, хто в цей день проводить прийом громадян, потрапити не вдалось, оскільки відбувалась селекторна нарада.

В Ковельській міжрайонній прокуратурі Волинської області до громадськості вийшов Віктор Клімук, виконувач обов’язків прокурора та особисто поставив підпис під вимогами та пропозиціями.

Громадськість міста Ковеля звернулася до органів влади міста Ковеля, Ковельського району та правоохоронних органів Ковельщини з вимогою до 20 січня 2015 року визначитися із особами, які відповідатимуть за реалізацію передбачених ініціатив, а також, які візьмуть обов’язкову участь у круглому столі, що відбудеться 20 січня, о 15:00, в КП «Ковельський міський культурно-просвітницький центр» (місто Ковель, вулиця Незалежності, 89).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Ковелі на Василя «посівали вимогами» у органах влади
15 січень, 2015, 14:34