Волинські медзаклади не закупили ліки на торгах

Волинські медзаклади не закупили ліки на торгах
У новому році волинські медзаклади не закупили ліки через відсутність учасників торгів.

Так, у Віснику державних закупівель від 5 січня 2015 року йдеться, що Луцький клінічний пологовий будинок не зміг закупити понад двадцять тисяч ампул різних наркотичних препаратів, оскільки були подані документи лише від однієї фірми – «Волиньфармпостач», - повідомляє активістка Ольга Бузулук.

Очікувана вартість закупівлі становила 433 360 гривень 46 копійок, а підприємство пропонувало придбати ліки за 552 498 гривень.

Понад дві тисячі наркотичних препаратів та прекурсорів (кетамін, морфін, фентаніл та інші) не закупив і Волинський онкодиспансер, очікувана вартість яких становила 380 000 гривень. Однак, торги відмінили через те, що на конкурс подали пропозиції менше двох учасників.

Замовники, проте, зазначили, що потреба в цих засобах є значною: «З метою недопущення соціальної напруги серед населення та забезпечення умов лікування та одужання тяжкохворих існує нагальна потреба в забезпеченні закладу наркотичними засобами, психотропними речовинами і прекурсорами».

Без сіркоорганічних та гетероциклічних сполук залишилось і Ковельське міське районне територіальне медичне об'єднання. Очікувана вартість їх закупівлі склала 376 271 гривня 45 копійок, але це не зацікавило потенційних учасників, тому що на конкурс було подано теж менше двох пропозицій, і торги відмінили.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.