Нововолинські рятувальники підбили підсумки за 2014 рік

Нововолинські рятувальники підбили підсумки за 2014 рік
У нововолинському міському відділі Державної служби України з надзвичайних ситуацій підбили підсумки роботи за 2014 рік

Нарада відбулася під керівництвом першого заступника обласного управління Ростислава Демчука, за участю заступника міського голови Володимира Рожелюка та начальника управління транспорту і зв’язку Юрія Коцури.

Підбиваючи підсумки роботи пожежно-рятувальної частини та міськвідділу в цілому, його начальник Іван Саюк розповів, що протягом 2014-го року в Нововолинську та селищі Жовтневому трапилося 37 пожеж, збитки від яких склали майже 600 тисяч гривень. А от вберегти майно від вогню надзвичайникам вдалося мало не на два мільйони.

Начальник міськвідділу Іван Саюк подякував своїм підопічним за злагоджену роботу, відзначивши особливо резонансні випадки. Говорили й про пріоритетні завдання на 2015 рік.

Керівник наради Ростислав Демчук оцінив роботу міського підрозділу на «відмінно», зазначивши, що нововолинські надзвичайники вже зарекомендували себе кращими з кращих і продовжують виконувати обов'язки на належному рівні. Щоправда зауважив, що в умовах війни більше потрібно працювати в напрямку відновлення захисних споруд та укриттів.

Подякував місцевим рятувальникам і заступник міського голови Володимр Рожелюк, пообіцявши повідомити міському очільнику про високу оцінку обласного керівництва роботи наших надзвичайників.

Перший заступник начальника обласного управління з надзвичайних ситуацій Ростислав Демчук нагородив грамотами особливо сумлінних працівників ДПРЧ міста Нововолинська. А начальника міськвідділу Івана Саюка привітав із черговим підвищенням звання до підполковника та вручив новенькі погони.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нововолинські рятувальники підбили підсумки за 2014 рік
15 січень, 2015, 16:53