Луцькі волонтери нащедрували 1,5 тисячі гривень на АТО

Луцькі волонтери нащедрували 1,5 тисячі гривень на АТО
14 січня волонтери ВОГО «Фундація розвитку громад» щедрували у місті Луцьк.

Зібрані кошти будуть використані на потреби української армії, - повідомляє прес-служба громадської організації.

За репертуар волонтери обрали собі щедрівки й віршування з патріотичної та традиційної тематики. Щедрували у квартирах, магазинах, кафе, просто на вулиці та навіть у місцевій маршрутці на прохання лучан. Завітали із щедрівками й до своїх колег з «Автомайдну України», що влаштовували на Театральному майдані міста благодійну акцію «Скуштуй куліш – підтримай армію». У відповідь автомайданівці пригостили волонтерів смачним кулішем.

«Знов маса емоцій – позитивних й не дуже. Хтось із лучан віднісся до нашої справи відповідально, деякі люди плакали, деякі просто не відчиняли двері, а хтось вирішив, що ми просто ходимо по місту та розважаємо публіку. Але, в цілому, вважаю, акція пройшла цілком вдало – ми зібрали кошти, які допоможуть нашим хлопцям, що мужньо захищають усіх нас на Сході» - розповідає координатор соціальних проектів громадської організації «Фундація розвитку громад» Любов Казмірчук.

Студент Андрій Мошковський, що взяв участь у щедруванні зазначив, що для нього дуже важливо допомагати бійцям: «Нема нічого дивного в тому, що люди, які залишились вдома та не можуть допомагати на Сході зброєю, роблять все можливе тут, заради миру та сильної України. Це і відтворення давніх українських традицій, і збір коштів на потреби армії, і патріотичне виховання, і ще багато чого іншого. Тут вдосталь роботи для всіх, тож кожен спроможний допомагати».

Отже, результат щедрування у Луцьку – ще 1473 гривні на потреби волинських бійців. Ці кошти та 3029 гривень, що були зібрані під час колядування, будуть використані на закупівлю тканини для пошиття маскувальних халатів.

Нагадуємо, 10 січня ВОГО «Фундація розвитку громад» колядувала у селі Підгайці на потреби бійців. Волонтерами було зібрано 3029 гривень.

Волинська обласна громадська організація «Фундація розвитку громад» продовжує підтримувати українську армію, збираючи кошти та необхідні речі на потреби військових за адресою: м. Луцьк, вулиця Шопена, 11 (Волинська державна обласна універсальна наукова бібліотека імені Олени Пчілки, 2-ий поверх).

Довідки за телефоном: 0673328802; 0673323040.
Самостійно перераховувати кошти можна на картковий р/р № 26009055504051 ПАТ «КБ ПРИВАТБАНК», місто Луцьк, МФО 303440, ЄДРПОУ 37707135. Усі зібрані кошти будуть витрачені на потреби волинських військових на Сході. Більш детальну інформацію про допомогу ВОГО «Фундація розвитку громад» українській армії та звіти дивіться на сайті http://vogofrg.org/.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцькі волонтери нащедрували 1,5 тисячі гривень на АТО
15 січень, 2015, 17:31