Екс-прокурору Волині надали статус учасника бойових дій

Екс-прокурору Волині надали статус учасника бойових дій
Прокурор Донецької області Микола Франтовський, який свого часу обіймав посаду прокурора Волинської області, отримав статус учасника бойових дій.

Міжвідомча комісія з надання статусу учасника бойових дій в зоні АТО надала такий статус теперішньому прокурору Донецької області Франтовському у четвер, 15 січня, - повідомляє ТСН.

Крім нього, такий же статус отримали ще 25 прокурорів Донецької обласної прокуратури.

"Одразу хочу засмутити наших воїнів, що героїчно боронять суверенітет та територіальну цілісність України на Донбасі, – всі документи "вилизані" та в наявності: витяг з наказу Антитерористичного центру при СБУ про залучення вказаних осіб до антитерористичної операції також є", - зазначив голова Київської спілки учасників бойових дій в АТО та один з членів Міжвідомчої комісії Андрій Мамалига.

Натомість сумніви виникли в багатьох членів комісії, адже голосували двічі, бо перший раз рішення не прийняли через брак голосів: "за" лише 9 членів комісії, 2 "проти" та 9 членів комісії "утрималося".

"Думаю, що слідом підуть прокурори Луганської області, судді Донецької та Луганської областей, працівники міліції, СБУ, МНС, КРСДМСДПСДПС… тощо , якщо їх не зупинити", - сказав член Міжвідомчої комісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Андрію, Друже, а список тих,хто проголосував *За* можна нам-Бойовим офіцерам надати! Ми зайдемо до них у гості! Голову комісії треба негайно зняти, а тих урядів, що голосували *За* вигнати, як паршивих собак!
Відповісти