Як виглядає кабінет начальника у міськраді Олексія Веремійчика. ФОТО

Як виглядає кабінет начальника у міськраді Олексія Веремійчика. ФОТО
У кабінеті начальника відділу у справах молоді та сім'ї Луцької міської ради Олексія Веремійчика є "Кобзар" та відеокамера від попередників.

Кабінет депутата міськради розташований у приміщенні на вулиці Богдана Хмельницького праворуч від будівлі міськради, на третьому поверсі, вікно кімнати виходить в двір міської ради, - пише "Таблоїд Волині".

Сам Веремійчик каже, що задоволений кабінетом, бо його вистачає, щоб "розмістити свої речі та себе". З іншого боку він старається більше часу проводити за межами кабінету, витрачаючи час на зустрічі з громадськими активістами або на організацію заходів. Крім того, що не менш важливо, у наш скрутний час, приміщення швидко нагрівається і в ньому тепло, коли лютують морози.

У кабінеті лише необхідні для роботи речі. З меблів - шафа, тумба, робочий стіл та стільці. З "старої роботи" Веремійчик забрав прапорець України та ручку, подаровану друзями.

З книг у кімнаті - "Кобзар" та "Футбол - це не тільки перемоги" Віталія Кварцяного, придбану на благодійному аукціоні. Творіння Тараса Шевченка Олексій придбав 6-7 років тому і раніше возив у машині, а з липня 2014-го, коли зайняв посаду начальника відділу, воно "перемандрувало" в кабінет.


Від колишніх власників кабінету "в спадок" перейшла відеокамера, встановлена у правому куті кімнати. Такі камери вішали в управліннях міської ради в 2011 році в межах експерименту з відкритості, але проект зупинили.

У шафі Веремійчик зберігає робочі документи, плакати про заходи, підтримані відділом, зібрав вітальні листівки, надіслані колегами. На робочому столі - канцелярка та ноутбук. Над столом - зображення Святого Миколая.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то начальника, то депутата ))))
Відповісти
А сам веремійчик де, чи він - святий дух? Введіть ще рубрику: "Найбільш недолуга новина року, місяця, тижня, дня... Цікаво буде.
Відповісти
А МОЛОДЬ ТАМ В НАЧАЛЬНИКА ЗУСТРІЛИ?
Відповісти
Дитина краще б сфотографувала б ніж ці грубі нарізки в середині якогось кабінету чи свого офісу.подача інформації на тверду 2.
Відповісти
1. Яка кому різниця, що знаходиться в якомусь кабінеті.
2. і хіба це аж така важлива людина, щоб подавати про неї інформацію?
3. в чому,взагалі,сенс статті??
4. хто автор статті? не давайте йому писати та придумувати ідеї
5.стаття- шо нібудь.
6. читав,шукав якусь цікавинку ,інтригу, а отримав- нуль
7. капець
Відповісти
Такого тупого матеріалу ще не було!
Відповісти